Kocerttel ünnepel a South Park

Kocerttel ünnepel a South Park olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Az itthon is közkedvelt South Park bombasztikus koncerttel ünnepli meg a…

A teljes cikk itt olvasható:
Kocerttel ünnepel a South Park

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Az itthon is közkedvelt South Park bombasztikus koncerttel ünnepli meg a szókimondó sorozat 25. születésnapját a coloradói Red Rocksban. A koncertre az alkotók, Trey Parker és Matt Stone, valamint a Primus és Ween formáció közreműködésével augusztus 10-én kerül sor. A nagyszájú örök negyedikesek történetében már a kezdetektől fontos szerepet játszik a zene, ezért a rajongók legnagyobb örömére felcsendülnek majd a legikonikusabb dalok is.

25 éve már, hogy útnak indult a legendás South Park című sorozat – a jeles jubileum alkalmából tartott koncert pedig igazán nagyszabásúnak ígérkezik. Ehhez hozzátesz a helyszínválasztás is: az eseménynek otthont adó Red Rock híres arról, hogy csak a legnagyobb sztárok és legendák léphetnek fel színpadán. Úgy néz ki, a The Beatles, a U2, a Radiohead és az R.E.M. után a South Park is beírja magát a történelemkönyvekbe ezzel a húzással, hiszen a Primus és Ween duóval közösen ad kihagyhatatlan koncertet, melyen a rajongók kedvenc sorozatuk dallamaira bulizhatnak.

A koncert egy újabb jó hír a South Park háza táján. Nemrég az alkotók, Trey Parker és Matt Stone megállapodást kötöttek, amely a sorozat 2027-ig történő meghosszabbítását szavatolja a Comedy Centralon. A járványügyi és oltásügyi epizódok sikere nyomán a szerződés magába foglal még 14 eredeti, kizárólag a Paramount+ számára készült különkiadást is.

A Kocerttel ünnepel a South Park bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Kocerttel ünnepel a South Park

Vélemény, hozzászólás?