Kinyomtatta az internetet a 24.hu

Kinyomtatta az internetet a 24.hu olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Riporter címmel adott ki cikkválogatást a 24.hu, bookazine formájában. A látványosan…

A teljes cikk itt olvasható:
Kinyomtatta az internetet a 24.hu

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Riporter címmel adott ki cikkválogatást a 24.hu, bookazine formájában. A látványosan illusztrált kiadványban olyan riportok, beszélgetések és fényképes beszámolók kaptak helyet, amelyek évek múltán is mesélnek majd napjaink Magyarországáról, és életünk időtálló lenyomatai lesznek.

A 144 oldalas kiadványban többek között a Velencei-tó és a kisoroszi szigetcsúcs sorsáról, egy expüspök által felkarolt nógrádi faluról és a kórházi covid-osztályok csata utáni képéről is olvashatunk riportot.

„Tökéletesen elvarázsol a digitális újságkészítés azonnalisága, pillanatkészsége, alkalmazkodóképessége, az adatgazdagság, amelynek köszönhetően jobban érthetjük olvasóinkat. De közben persze azért tökéletesen elvarázsol a printlapok léte, a papír illata, hogy képes egy adott ponton összegző tudást adni úgy, hogy az olvasónak kontextust is kínál. Azaz legvégülis van képessége arra, hogy megállítsa az időt. Márpedig a 24.hu című újságnak is megannyi olyan tartalma van, amely nem a pillanatnak, hanem az örökkévalóságnak szól. Mert elbeszéli, milyen hely volt Magyarország és a világ 2021-ben. Nekünk már az az újság, amit írunk, s bármelyik eszközön, bármikor hozzáférhető. De pontosan tudjuk, honnan jövünk: onnan, ahol újság az volt, amit kinyomtattak. Amit ugyanazok készítettek, mint a mai lapokat. Ugyanazok írják ma is azokat a sokáig emlegetett cikkeket, ugyanazok készítik azokat a sokáig emlegetett képeket: a riporterek” – fogalmazott Pető Péter, a 24.hu főszerkesztője így fogalmaz a Riporter beköszönőjében.

A bookazine-ban helyet kaptak érdekes beszélgetések is, például a tavalyi év irodalmi Nobel-díjasával, bencés szerzetesekkel és egy rabbiként, illetve olimpikonként is bemutatkozni képes kukással, de olvashatunk interjút Gulyás Márton politikai aktivistával és műsorvezetővel, Hadházi László humoristával, valamint Herendi Gábor filmrendezővel.

A Kinyomtatta az internetet a 24.hu bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Kinyomtatta az internetet a 24.hu

Vélemény, hozzászólás?