Kategóriák
Friss hírek

Kiderült, mikor folytatódik a Drága örökösök

Kiderült, mikor folytatódik a Drága örökösök olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Szeptember 21-én hétfőn este tér vissza a Drága örökösök a képernyőre…

A teljes cikk itt olvasható:
Kiderült, mikor folytatódik a Drága örökösök

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Szeptember 21-én hétfőn este tér vissza a Drága örökösök a képernyőre a negyedik, záró évaddal, az RTL Klub sorozatának nyitó epizódja azonban már szeptember 18-án elérhető lesz az RTL Most+-on.
A Drága örökösök három évadon át komoly sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén. A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba.
Az új évadban folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább bonyolítják a szálakat az örökség körül, miközben egyre közelebb kerülnek a feltételként kiszabott egy év végéhez. Az akciódúsnak ígérkező negyedik évad során eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek ki Kálmán bácsi múltjáról. Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozást, és a család ellenségei is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz.
Az örökösök mellett Ökörapáti többi lakójára is újabb kalandok várnak: Renátóék nagy utazásra készülnek, Olga új szövetségesekre talál, Józsi és Attila életét gyökerestül megváltoztatja a hazatérő Ibolya. Mónika és Nándi kapcsolata új szintre kerül, Tomika tovább kergeti a szerelmet, Kristóf és Panna elszakadása nehézségekbe ütközik, Subicz küzd a polgármesteri cím megtartásáért, Mihály végre a sarkára áll, Lali, Stefi és Kata szerelmi négyszöge pedig ismét meglepetéseket tartogat.
Az RTL Most+-on nem csak a nyitó epizód lesz korábban látható, mint a tévében, de a sorozat összes része a televíziós premier előtt egy nappal már megtekinthető lesz az online platformon.

Tovább az eredeti cikkre: Kiderült, mikor folytatódik a Drága örökösök

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?