Új vezetők három Accor-szállodánál   

Új vezetők három Accor-szállodánál    olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A világ vezető szálloda- és vendéglátóipari csoportja, az Accor három szállodájához…

A teljes cikk itt olvasható:
Új vezetők három Accor-szállodánál   

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A világ vezető szálloda- és vendéglátóipari csoportja, az Accor három szállodájához nevezett ki új igazgatót. A csoport idén két vidéki desztináción is nyit hotelt: a Mercure Tokajt Nyíri Csilla, a Mercure Debrecent pedig Demény Gábor vezeti majd. Emellett a Hotel Nemzeti Budapest Mgallery is új vezetővel, Ülkei Gáborral folytatja.

A tavasszal megnyíló Mercure Tokajt Nyíri Csilla vezeti. A Mercure Tokaj Magyarország egyik leghíresebb borvidékén kínál négy emeleten 55 modern és kényelmes szobát, a legfelső emeleten executive apartmanokkal. A készülő hotel a nyolcvanas évekből származó egyedi épületben kap helyet, amely korábban Tokaj egyetlen szállodája volt. A régi épületet teljesen rekonstruálják és felújítják.

Nyíri Csilla több mint 25 éves gyakorlattal rendelkezik a vendéglátásmenedzsment és a rendezvényszervezés területén, a luxus- és középkategóriás vendéglátás piacán. A budapesti alap- és barcelonai mesterképzés elvégzése után, 2004-ben kezdte szakmai karrierjét a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ban. Később hat évet töltött a Buddha-Bar Hotel Budapestben különböző pozíciókban, majd a badacsonyi Hotel Bonvino Wine Spa-ban és a sárvári Park Inn by Radissonban dolgozott Food and Beverage menedzserként. Közvetlenül az Accorhoz csatlakozása előtt a siófoki Hotel Azúr üzemeltetési igazgatója volt.

A 2022 nyarán nyíló Mercure Debrecen vezetője Demény Gábor lesz. A város központjában helyet kapó, új építésű Mercure Debrecen négy emeleten 135 modern és kényelmes szobát, illetve 20 apartmant kínál a vendégeknek.

Demény Gábor 2008-ban csatlakozott az Accor Food and Beverage csapatához. 2010-től hét évet töltött az Egyesült Királyságban – a Novotel London Tower Bridge-nél étteremvezetőként, az Ibis Brighton City Centre-Station hotelben pedig szállodaigazgató-helyettesként. 2017-ben tért vissza Magyarországra, az Ibis Budapest Centrum vezetőjeként. Jelenlegi kinevezése előtt, 2020 októbere óta az Ibis Budapest Centrum és az Ibis Budapest City szállodák klaszterigazgatójaként dolgozott.

Az Accor Ülkei Gábort nevezte ki a Hotel Nemzeti Budapest Mgallery igazgatójának. A műemléképületben kialakított négycsillagos szálloda Budapest belvárosában modern szobákkal várja a vendégeket.

Ülkei Gábor több mint 15 éves értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkezik, sokrétű nemzetközi háttérrel a luxus- és középkategóriás vendéglátásban. Pályafutását 2005-ben Londonban kezdte a Hiltonnál. 2007-ben tért haza, és Budapesten a Sofitelnél, a Buddha-Barnál, majd a Boscolónál töltött be különböző vezetői pozíciókat. 2016 és 2021 között a Mercure Budapest Korona Hotel értékesítési osztályát vezette. Jelenlegi kinevezése előtt a Hard Rock Hotel Budapest értékesítési igazgatójaként dolgozott, ahol a nyitás előtti értékesítési és marketingstratégiát dolgozta ki és irányította.

Tovább az eredeti cikkre: Új vezetők három Accor-szállodánál   

Vélemény, hozzászólás?