Keresik a leginspirálóbb futókat

Keresik a leginspirálóbb futókat olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Elindult a szavazás: a Runner’s World június elsején, a futás világnapján…

A teljes cikk itt olvasható:
Keresik a leginspirálóbb futókat

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Elindult a szavazás: a Runner’s World június elsején, a futás világnapján hirdeti ki első díjkiosztójának győzteseit. A világ legjelentősebb futómagazinjának hazai kiadása azért alapította meg a Global Running Day Awardot, hogy így jutalmazza a hazai futóvilág azon ikonikus alakjait, akik a social médiában nagy népszerűségnek örvendenek és aktív követőtáborral rendelkeznek.

Öt kategóriában öt kivételes személyt jelölt a szerkesztőség, olyan embereket, akik népszerűsítik idehaza ezt a százezreket megmozgató sportágat, valamint inspirálják követőiket, motivációval, hasznos tanácsokkal és tartalmakkal szolgálnak számukra a közösségi platformokon. A #mamifutó, #napimotiváció, #azerdőkirálya, #emberfelettiteljesítmény, valamint a #legjobbtanácsok kategóriák mellett az olvasók a #futócipők kategória jelöltjeire is leadhatják voksukat. A jelölteket a Runner’s World szakmai zsűrije állította, azonban a döntést a szavazók hozzák meg, a díjakat a magazin gálaműsor keretében június elsején, a világnapon adja át. A dress code az elegáns viselet lesz, azonban a jelöltek és a vendégek stílszerűen futócipőben érkeznek majd.

„A futók bázisa szerencsére egyre nagyobbra nő, és sokan felismerik a közösség erejében rejlő lehetőségeket. Más úgy futni, ha tudjuk, hogy szenvedélyünkben más is osztozik, és napi szinten kaphatunk tanácsokat, motivációkat olyanoktól, akiket szívesen követünk a közösségi médiában” – mondta Birta Brigitta, a Runner’s World főszerkesztője. „A futás influencerei értéket közvetítenek, emberek százezreinek segítenek egészségesebben élni, kikapcsolódni, fejlődni. Itt az ideje, hogy végre őket is jutalmazzuk a munkájukért és egyben méltó módon megünnepeljük a futás világnapját” – tette hozzá a főszerkesztő.

A Keresik a leginspirálóbb futókat bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Keresik a leginspirálóbb futókat

Vélemény, hozzászólás?