VARÁZSLAT EREJE: EUGENIO RECUENCO HONOR MAGIC4 PRO-VAL

VARÁZSLAT EREJE: EUGENIO RECUENCO HONOR MAGIC4 PRO-VAL olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Kaleidoszkóp, a modern művészet és technológia segítségével készített művészfilm A HONOR…

A teljes cikk itt olvasható:
VARÁZSLAT EREJE: EUGENIO RECUENCO HONOR MAGIC4 PRO-VAL

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Kaleidoszkóp, a modern művészet és technológia segítségével készített művészfilm
  • A HONOR bemutatta az elismert fotós és filmrendező, Eugenio Recuenco által forgatott rövid művészfilmet, amelyet HONOR Magic4 Pro-val készített. A Kaleidoszkóp című rövid divatfilm egyedülálló audiovizuális élményt nyújt a közönségnek. 

Minden művész alkotása mögött van egy vízió. Ez a film Nárcisz történetét és a mítosz kaleidoszkópos látásmódját, valamint a szépség egy új értelmezését mutatja be Recuenco szemszögéből. Recuenco egy HONOR Magic4 Pro segítségével mutatja be a mobil fotózást és videózást, mint a művészi kifejezés nélkülözhetetlen eszközét. 

 

„A Kaleidoszkóp a szépséget mutatja be, és teljes egészében a HONOR Magic4 Pro-val készült. A film Nárcisz mítoszának újragondolása, ezzel párhuzamosan az arcképünkkel való kapcsolatunkról való elgondolkodást mutatja be. Olyan audiovizuális projekt, amelyben jobban érdekel a dolgok megmutatása, mint az elbeszélésük” – mondta Recuenco – Hozzátette: „A Kaleidoszkóp egy előrelépés a HONOR-ral való együttműködésemben. A HONOR Magic4 Pro-val való filmforgatás élménye új és vonzó lehetőség, izgalmas volt látni, hogy a mai technológia hogyan biztosít nekünk minden eddiginél több módszert és lehetőséget az alkotáshoz és a kifejezéshez.”

A HONOR elkötelezett a technológia és a művészet mellett. A HONOR Magic4 Pro az olyan szabadszellemű emberek számára készült, mint Eugenio Recuenco, akik mindig a kiválóságra törekszenek. Az innováció és a minőség kombinálásával a HONOR lehetővé teszi a képeken keresztül történő történetmesélést, és a hétköznapi dolgokat egyszerűen rendkívülivé teszi. 

Tovább az eredeti cikkre: VARÁZSLAT EREJE: EUGENIO RECUENCO HONOR MAGIC4 PRO-VAL

Vélemény, hozzászólás?