Kategóriák
Friss hírek

Jön az ősz és a Marketing Summit – ezért érdemes regisztrálni

Jön az ősz és a Marketing Summit – ezért érdemes regisztrálni olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Szeptemberben tartják a hazai marketing- és kommunikációs szakma, illetve az üzleti…

A teljes cikk itt olvasható:
Jön az ősz és a Marketing Summit – ezért érdemes regisztrálni

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Szeptemberben tartják a hazai marketing- és kommunikációs szakma, illetve az üzleti döntéshozók csúcstalálkozóját. A Marketing Summit Hungary-n ezúttal a koronavírus hatásai és az újrakezdés kerülnek fókuszba, a társrendezvény pedig a Brain Bar lesz.
A Marketing Summit Hungary konferencia előadásai és networking platformjai abban segítik a szakembereket, hogy felkészülhessenek a következő időszak szakmai és üzleti kihívásaira, bármelyik iparágból is érkezzenek. Az esemény inspiráló premier előadásai, tartalmai azonnal bevethető megoldásokat, eszközöket, technikákat, információkat nyújtanak.
A Marketing Summit az ősz legnagyobb szakmai nyitórendezvénye lesz. Az idei Special Edition-ben, amely szeptember 17-én (csütörtökön) kerül megrendezésre, a koronavírus hatásait és az újrakezdés kihívásait helyezik fókuszba.
A szervezők szerint a marketing- és kommunikációs szakembereknek, valamint az üzleti döntéshozóknak az emberiség jövőjét, környezetét érintő legfontosabb kérdésekben is tájékozottaknak kell lenniük, ezért 2020-ban társrendezvényük a Brain Bar jövőfesztivál lesz, amelyet a Summitot követő napokon, szeptember 18-án (pénteken) és 19-én (szombaton) szerveznek.
Az esemény természetesen „víruskompatiblis”, ahol a legmagasabb szintű egészségügyi védelmet biztosítják valamennyi résztvevőnek. Akik pedig az otthonuk kényelméből szeretnék követni a rendezvény motiváló előadásait és a tartalmas szakmai beszélgetéseket, azok szeptember 17-én még az online streaming minden előnyét is élvezhetik.
A Marketing&Média az esemény egyik társszervezője, ezért ha rajtunk keresztül regisztrálsz, akkor grátisz ajándékaink közül választhatsz.
Készülj fel velünk a Covid-19 utáni élet szakmai-és üzleti kihívásaira! Regisztrálj most és válassz a Marketing&Media grátisz ajándékai közül.
normal
július 16-tól
Summit Special Edition
+ Marketing&Media grátisz ajándék
55 000 Ft+Áfa
(jelentkezem)
 
Csak a Marketing&Media olvasóinak!
Válassz grátisz ajándékaink közül
Business portré csomag, 29 000 Forint értékben.
Ma már senki sem lehet sikeres egy profi fotó nélkül.
3 db portré kétféle ruhában.
A fotózás 30 perc műteremben, vagy külső helyszínen egyedi megállapodás szerint.
Magazinunk munkatársa Köő Adrien, közel 20 éve dolgozik fotográfusként.
www.kooadrien.hu
Marketing&Media éves előfizetést 19800 Forint értékben.

Tovább az eredeti cikkre: Jön az ősz és a Marketing Summit – ezért érdemes regisztrálni

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?