Ezért érdemes az elektromos padlófűtést választania

Ezért érdemes az elektromos padlófűtést választania olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Még napjainkban is népszerű a gázfűtési rendszer, hiszen a gáz az…

A teljes cikk itt olvasható:
Ezért érdemes az elektromos padlófűtést választania

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Még napjainkban is népszerű a gázfűtési rendszer, hiszen a gáz az egyik legolcsóbb megoldás. Ennek ellenére, mint tudjuk, a pénz nem minden. Amennyiben lakásfelújításban, vásárlásban gondolkodik, célszerű megvizsgálnia az elektromos fűtés nyújtotta lehetőségeket.

Az elektromos radiátorok és egyéb fűtőberendezések fejlődésének hála egyre többen választják ezt a megoldást. De vajon miért? Most elmondjuk, milyen előnyökkel jár az elektromos fűtési rendszer, és összehasonlítjuk a gázfűtéssel is, hogy Ön a lehető legészszerűbb döntést hozhassa meg – olvasható a https://www.futofolia.hu/elektromos-futes oldalon.

  1. Az elektromos padlófűtés nem függ a kazántól

A gázfűtéses rendszerek kulcsfontosságú eleme a kazán, amely felmelegíti a vizet, ami később a csöveken keresztül a radiátorokba jut. A kazán lényegében nem más, mint egy forrás, a csövek pedig az elosztók. Az elektromos fűtés azonban ezeket a feladatokat egyszerre látja el. De miért is fontos ez?

Gondoljon bele, mi történik, ha elromlik a kazán, vagy csőtörés van a házban! Ebben az esetben nem fog tudni fűteni. Ez nem fordulhat elő, ha elektromos fűtése van. Amennyiben elmegy az áram, természetesen szüksége lesz egy takaróra, ám ez a gázfűtés esetében is igaz, ugyanis a kazánok működéséhez is szükség van áramra.

  1. Nincs több kattogás és idegesítő zajok

Az egyik legbosszantóbb dolog a gázközponti fűtési rendszerekben, az a hang, amit bekapcsoláskor adnak ki. Olyan, mintha valaki dobogna a fejünkben. Ha ezt szeretné elkerülni, érdemes elgondolkodnod az elektromos fűtésen, ami csendesen üzemel.

  1. Az elektromos padófűtés fölött teljes ellenőrzést gyakorolhat

Nem lenne csodálatos, ha minden este előre beállíthatna egy időzítőt, hogy reggel felkelve már kellemes meleg legyen az egész házban? Számos olyan elektromos radiátor közül választhat, amely internet segítségével programozható és számítógépről, vagy akár telefonról irányítható!

Amellett, hogy kényelmes megoldásról beszélünk, jelentősen gazdaságosabb is. Gondoljon bele: miért fűtené feleslegesen lakását és fizetné a számlákat, ha nincs is otthon? Állítson be egy programot, amellyel rengeteg energiát és pénzt takaríthat meg!

  1. Felejtse el az éves karbantartási -és szervízköltségeket!

Az emberek hajlamosak megfeledkezni a gázfűtéses rendszerek éves karbantartási költségéről. Ez akár a 30 ezer forintot is meghaladhatja és nincs rá garancia, hogy semmi nem romlik el a jövőben. Ha elromlik a kazán, vagy elrepednek a csövek, az rettentően magas szervizköltségeket von maga után, az elektromos fűtéssel azonban ilyen kockázat nem áll fenn.

Tovább az eredeti cikkre: Ezért érdemes az elektromos padlófűtést választania

Vélemény, hozzászólás?