Ismét díjazták a Baumit honlapját

Ismét díjazták a Baumit honlapját olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Baumit Kft. vállalati honlapja – baumit.hu – 2021 decemberében, második…

A teljes cikk itt olvasható:
Ismét díjazták a Baumit honlapját

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Baumit Kft. vállalati honlapja – baumit.hu – 2021 decemberében, második alkalommal nyert díjat a magyarországi legrangosabb, legmagasabb presztízsű „Az Év Honlapja” pályázaton. Míg 2020-ban Kereskedelem kategóriában lett Az Év Honlapja, addig 2021-ben az Ipari weboldalak kategória Minőségi Díj alkategóriájában vehette át az elismerést.

2021-ben is megrendezték Az Év Honlapja pályázatot, amelyen a legrangosabb hazai weboldalak és alkalmazások mérettetik meg magukat. 28 kategóriában rekord számú, 331 nevezés érkezett, amelyeket a felhasználói élmény, arculat, tartalom, reszponzivitás és a funkcionalitás összetettsége alapján bírált el a szakmai zsűri.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Baumit Kft. vállalati honlapja 2020 után 2021-ben ismét díjat nyert Az Év Honlapja pályázaton. A zsűri véleménye szerint az oldal jól kezelhető, könnyen navigálható és a külalakja is igényes” – mondta Nagymányoki Cintia, a Baumit Kft. marketing vezetője.

Az ipari weboldalak kategóriába olyan vállalkozások weboldalai tartoznak, amelyek ipari tevékenységet végeznek. Célja, hogy a többi kategóriába nehezen besorolható ipari létesítmények, beszállítók külön figyelmet kapjanak. Az itt pályázó baumit.hu weboldal elsődleges célkitűzése, hogy átfogóan informáljon a vállalat tevékenységéről, működéséről és profiljáról.

A Minőségi Díj egy minőségi tanúsítvány, amelyet olyan honlapok kaphatnak meg, melyek a zsűri szerint kiemelkedő minőségűek, illetve érdemesek a Minőségi Díj tanúsítványának viselésére.

A Ismét díjazták a Baumit honlapját bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Ismét díjazták a Baumit honlapját

Vélemény, hozzászólás?