Kategóriák
Friss hírek

Fontos információk raklapvásárlás előtt

Fontos információk raklapvásárlás előtt olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Raklapvásárlás előtt áll, érdemes tisztában lenni azzal, milyen raklap típusok állnak rendelkezésre.…

A teljes cikk itt olvasható:
Fontos információk raklapvásárlás előtt

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Raklapvásárlás előtt áll, érdemes tisztában lenni azzal, milyen raklap típusok állnak rendelkezésre. Ezeket a kérdéseket érdemes végiggondolni választás előtt: Milyen teherbírású raklapra van szükségem? Mekkora méretű lenne ideális?
A P&P raklap Budafok segít eligazodni az egyes raklap típusok között, hogy biztosan megtalálja az Ön cége számára a megfelelőt.

Lássuk, milyen fajta raklapok közül lehet választani, és milyen szempontokat kell figyelembe venni, hogy eldönthesse alkalmas-e cége számára az adott típusú raklap.

Miért jók az egyutas raklapok?

Minőségben és teherbírásban is megközelítik a szabvány raklapokat, viszont nagy előnye, hogy egyedi méretben is rendelhető, így teljes mértékben az Ön vállalkozására lehet szabni. Terhelhetőségben és minőségben is megközelítik a EUR raklapokat, viszont árban a szabvány méretű raklapoknál olcsóbbak.

Mikor válassza az egyutas raklapokat? Amennyiben nincs szüksége arra, hogy standard, szabvány raklapokat használjon, vagy pedig szeretne egyedi méretű raklapot készíttetni.

EUR raklapok

Az EUR raklapok az Európai Raklapszövetség által elfogadott standard méretű rakodó lapok, amelyek a logisztikában a legelterjedtebbek. Mikor éri meg EUR raklapot vásárolni? Leginkább a nemzetközi szállítás esetén éri meg, viszont nagy előnye, hogy sok teherszállító autót már ezeknek a standard raklap méreteknek megfelelően alakítottak ki, így nem okoz logisztikai problémát a rakodás során. Európában, így Magyarországon is a legelterjedtebb típus az EUR raklap mind a vásárlók mind a gyártók szempontjából.


A szabvány raklapokkal együtt megjelentek a silány minőségű, gyenge másolatok, ezért fontos kellő figyelmet fordítani a védjegyekre.

Miért jók az újrahasznosított raklapok?

Újrahasznosított raklapok környezetbarát és költséghatékony megoldást nyújtanak a vállalatoknak. Az újrahasznosítás során a nem szabvány méretű raklapok átalakításra kerülnek. Technikai tulajdonságai azonosak egy új raklapéval, viszont jóval kedvezőbb áron lehet megvásárolni.

The post Fontos információk raklapvásárlás előtt appeared first on Minden, ami Budapesten történik!.

Tovább az eredeti cikkre: Fontos információk raklapvásárlás előtt

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?