Billie Eilish koncerttel indítja a nyarat a Telekom

Billie Eilish koncerttel indítja a nyarat a Telekom olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Deutsche Telekom a Telekom Electronic Beats programja keretében újra együttműködik…

A teljes cikk itt olvasható:
Billie Eilish koncerttel indítja a nyarat a Telekom

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Deutsche Telekom a Telekom Electronic Beats programja keretében újra együttműködik a Grammy- és Oscar-díjas Billie Eilish-sal, aki 2022. június 1-jén élő koncertet ad Németországban, a bonni Telekom Fórumban. A Magyar Telekom egy exkluzív nyárindító esemény keretében Magyarországra is elhozza a Billie-élményt

Ezen a különleges koncerten Billie – a 21. század egyik legnagyobb sztárja – bátyjával, Finneas-szal lép fel a Deutsche Telekom németországi központjában, ahol a „WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” c. bemutatkozó, többszörös platinalemezének, valamint legutóbbi listavezető albumának, a ‘Happier Than Ever’-nek a dalait játsszák majd el.

„A fellépés igazán különleges dolog számomra, és az, hogy ennyi idő után újra kapcsolatba kerülhetek európai rajongóimmal, óriási élmény lesz”- mondja Billie Eilish.

A Magyar Telekom is bekapcsolódik anyavállalata, a Deutsche Telekom és Billie Eilish együttműködésébe és többek között, a nyár beindításaként mindenki számára elhozza a Billie Eilish koncertélményt a gigaerős optikai hálózatán keresztül. Egy exkluzív stream koncertet szervez június 1-re, a Svábhegyi Csillagvizsgáló varázslatos helyszínére (Facebook esemény), és egy vidéki helyszínen, Felsőszentivánon egy nyári piknik keretében is lehet majd követni a bonni koncertet.

A budapesti eseményre a Telekom Szezám applikáción (iOS, Android) keresztül lehet jegyet nyerni bármely magenta felület beszkennelésével és egy kapott kód regisztrációjával.

A stream koncerten egyébként számos meglepetés és program (pl. csillagvizsgáló túra) várja majd a részt vevőket, további fellépők is gazdagítják majd az önmagában is különleges koncertélményt. Fellép még WaTa egy dj szettel, Solére, aki egyben a Telekom Electronic Beats Szelektor pályázatának egy zsűritagja, valamint Böbe egy komplett zenekarral.

A Telekommal idén nyáron még számos kihagyhatatlan élményre nyílik majd lehetőség, érdemes tehát figyelni a közösségi média oldalait (Facebook, Instagram, TikTok).

A Billie Eilish koncerttel indítja a nyarat a Telekom bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Billie Eilish koncerttel indítja a nyarat a Telekom

Vélemény, hozzászólás?