A Helly Hansen Pekingbe is elkísérte a magyar csapatot 

A Helly Hansen Pekingbe is elkísérte a magyar csapatot  olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A sportolók számára az egyik legfontosabb, hogy megbízhassanak felszerelésükben a legszélsőségesebb…

A teljes cikk itt olvasható:
A Helly Hansen Pekingbe is elkísérte a magyar csapatot 

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A sportolók számára az egyik legfontosabb, hogy megbízhassanak felszerelésükben a legszélsőségesebb helyzetekben is. Nem kivétel ez alól a pekingi téli olimpia sem, ahová a magyar olimpikonok 41 tételből álló alapfelszereléssel utaztak, bőröndjeikben többek között 11 Helly Hansen ruhadarabbal. A ruházat kiválasztásánál fontos szempont, hogy illeszkedjen az adott ország, jelen esetben Kína időjárásához és éghajlatához, illetve hogy a versenyzők megjelenése egységes és beazonosítható legyen az olimpia minden szakaszában.

A magyar csapat tagjainak felszerelésébe olyan Helly Hansen ruhadarabok, kiegészítők kerültek, amelyek bármilyen körülmények között megállják helyüket. Ez tökéletesen igaz a női és férfi változatban egyaránt elérhető Helly Hansen aláöltöző szettekre. A sportolók az időjárás és az adott tevékenység intenzitásának függvényében választhatnak Lifa Merino Lightweight és Midweight Crew és Pant darabok közül, amelyek bármilyen téli szabadidős tevékenység végzéséhez alkalmasak, illetve a viszketésmentes merinói gyapjúnak, a szegélyeknél található flatlock varratnak és a jacquard nyomási technikának köszönhetően kényelmesek és puhák. 

A Daybreaker Fleece Jacket és Pant olyan univerzális darabok, amelyeket bármikor magukra kaphatnak a sportolók, 100% újrahasznosított anyagból készülnek, komfortosak és melegen tartják viselőjüket. Ugyanúgy, mint a Alpine Sock zokni, amit úgy terveztek, hogy fokozott alátámasztást biztosítson.  A poggyászuk legsokoldalúbb darabjai a LIFALOFT™ Hybrid Insulator darabok, amelyek egyedi szerkezetüknek köszönhetően változatos időjárási körülmények között középrétegként viselve, de egyedül is megállják a helyüket. Ujjai és oldalsó részei slick face polár anyagból készültek, amelyek könnyed mozgást tesznek lehetővé. 

Kabátok terén sincs hiány, 3 darab közül választhatják ki az olimpikonok a leginkább megfelelőt. A Paramount Softshell Jacket és a Mono Material Insulator kabátok mind a női és férfi csomagba is bekerültek. Előbbi egy igazán multifunkcionális darab, amely PFC-mentes vízálló bevonatú külsővel és polár béléssel rendelkezik, míg utóbbi talán a felszerelésük legkörnyezetbarátabb darabja. A Mono Material technológiát magába foglaló kabátok ugyanis 100%-ban újrahasznosíthatóak, egyféle anyagösszetételűek, ráadásul kizárólag poliészterből készülnek, kevert szálak nélkül, így biztosítva a könnyebb, szövetből szövetet eredményező újrahasznosítást. A női W Tundra Down Coat egy divatos darab, a leghidegebb napok legjobb barátja, melegen tartja viselőjét, de nem nehezíti el, míg a férfi Active Long Winter Parka az aktív programokhoz illeszkedve veszi fel a harcot a kiszámíthatatlan körülményekkel. 

„Büszkék vagyunk rá, hogy professzionális öltözékeinket választották a magyar sportolók és remélhetőleg hozzájárulhatunk sikereikhez. Mi a Helly Hansennél hiszünk a csapatmunka erejében és abban, hogy a bizalomnak nincs is annál erősebb sajátossága, mint amikor tudjuk, valami nagyobbnak lehetünk részesei, közös szenvedélyek vagy célok folytán kapcsolódunk egy csapattal, egy közösséggel. Ahhoz, hogy a versenypályán komfortosan mozogjunk, meg kell bíznunk a ruházatunkban, magunkban és a körülöttünk lévőkben, hogy azt érezzük, biztonságban és kapcsolatban vagyunk egymással” – nyilatkozta Rajna Gabriella, a Helly Hansen Magyarország ügyvezető igazgatója. „Sok sikert és kiváló eredményeket kívánunk az egész magyar csapatnak” – tette hozzá.

Tovább az eredeti cikkre: A Helly Hansen Pekingbe is elkísérte a magyar csapatot 

Vélemény, hozzászólás?