A Cordia megkezdte spanyol tengerparti luxuslakásainak építését

A Cordia megkezdte spanyol tengerparti luxuslakásainak építését olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Elindult a Magyarország vezető lakásfejlesztője által jegyzett Jade Tower építkezése a…

A teljes cikk itt olvasható:
A Cordia megkezdte spanyol tengerparti luxuslakásainak építését

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Elindult a Magyarország vezető lakásfejlesztője által jegyzett Jade Tower építkezése a Costa del Solon, illetve a fejlesztés felső kategóriás otthonainak közvetlen értékesítése is megkezdődött a vállalat piacain. 

Az építési engedély megszerzését követően ünnepélyes alapkőletétellel kezdte meg Magyarország vezető lakásfejlesztője, a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia az első spanyolországi, felső kategóriás lakásokból álló projektje, a Jade Tower építési munkálatait. 

A népszerű tengerparti üdülővárosban, Fuengirolában épülő otthonok közvetlen értékesítése szintén elindult azokban az országokban, ahol a Cordia jelen van. Ez azt jelenti, hogy a vásárlók a Cordia helyi értékesítőinek közreműködésével könnyen és kényelmesen választhatják ki a számukra legmegfelelőbb ingatlant. Az eddig értékesített otthonok 10%-át olyan ügyfelek vásárolták meg, akik már korábban is vettek Cordia-lakást.

„A visszatérő vevők ilyen magas aránya azt mutatja, hogy vásárlóink tudják, hogy a Cordia márka minősége és megbízhatósága mindenütt ugyanazt jelenti, függetlenül attól, hogy melyik országban működünk. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy ezt a pozitív képet hosszú távon is megőrizzük” – mondta Földi Tibor, a Cordia International igazgatóságának elnöke.

A Cordia különleges fejlesztése Fuengirola tengerparti sávjának egyik utolsó szabad telkén valósul meg, alig 100 méterre a Földközi-tengertől. Az épületkomplexum 116 csúcsszínvonalú, egy-, két- és háromszobás lakásból, illetve penthouse apartmanból áll, amelyekhez tágas teraszok, a földszinten pedig saját használatú kertek tartoznak. A lakások vételára tartalmazza a tárolóhelyiség és a teremgarázshely árát is.

A spanyol Riviéraként is ismert Costa del Sol évtizedek óta kedvelt nemzetközi turisztikai célpontnak számít, ami nem is csoda, hiszen a napsütéses napok száma évente 320, az átlaghőmérséklet pedig eléri 23 °C-t. A kivételes klíma mellett a környék további nagy előnye a könnyű megközelíthetőség. Malaga kikötőjébe nap mint nap látogatók ezreit hozzák a tengerjáró turistahajók, a Pablo Picasso nemzetközi repülőtérre pedig milliók érkeznek a világ minden tájáról, így Magyarországról is, ahonnan közvetlen légijárattal kevesebb mint 4 óra az út. A reptérről Fuengirola 20 perc alatt elérhető autóval, de jó alternatíva a nagysebességű vasút is, hiszen a vonatok a városközpontba érkeznek, mindössze 8 percnyi sétára a Jade Towertől.

A Jade Tower igazán egyedi életstílust és luxuskörülményeket kínál: a modern és tudatosan megtervezett otthonok építése során a legmagasabb minőségű anyagokat és berendezéseket használták fel. A luxusszínvonalú életstílus koncepciójával összhangban a Jade Tower számos első osztályú szolgáltatást és funkciót kínál. A lakók kényelmét szolgálják a közösségi irodaterek, a gasztrobár, a privát moziterem, valamint a spa-részleget, edzőtermet, beltéri és kültéri medencéket felölelő exkluzív egészségklub is.

„Büszkék vagyunk rá, hogy elkezdhettük első luxusszínvonalú lakóingatlan-fejlesztésünket Spanyolországban. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a Jade Towerben található lakások megvásárlásával korszerű, értékálló, kényelmes, fenntarthatóan épített és kiemelkedően energiatakarékos ingatlanhoz jutnak” – tette hozzá Földi Tibor.

A Jade Tower egy olyan fenntartható, rendkívül energiahatékony épületkomplexum, amely a világ vezető fenntarthatósági értékelési metódusa, a BREEAM standardjeinek megfelelve épül fel, sőt, az előzetes minősítést már meg is szerezte, méghozzá nagyon jó besorolással. Mindemellett – az innováció és a technológia iránti elkötelezettség jegyében – a Jade Tower saját okostelefon-alkalmazással is rendelkezik majd, amely lehetővé teszi a lakók számára, hogy a komplexum által kínált összes szolgáltatást igénybe vegyék. 

Tovább az eredeti cikkre: A Cordia megkezdte spanyol tengerparti luxuslakásainak építését

Vélemény, hozzászólás?