Új sorozatok a nyári pihenéshez

Új sorozatok a nyári pihenéshez olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Három új sorozattal indítja a nyarat az Epic Drama. Jön George…

A teljes cikk itt olvasható:
Új sorozatok a nyári pihenéshez

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Három új sorozattal indítja a nyarat az Epic Drama. Jön George Gently főfelügyelő, a Copper és a Tíz kicsi katona.

George Gently főfelügyelő (Inspector George Gently)

A teljes 3. évad (2 x 90 perc) premierje: 2022. június 18.

A teljes 4. évad (2 x 90 perc) premierje: 2022. június 25.

1960-as évek, Nagy-Britannia: a rendőrség és a bűnözők közötti határvonal egyre inkább elmosódik, a korrupció burjánzik, a kábítószerek terjednek és átitatják a fiatalok életét, akik egyre hangosabban lázadnak a rendszerrel szemben. Mindez örökre megváltoztatja a rendőri munka arculatát. Ebben az ingatag környezetben, a társadalmi és szexuális forradalom küszöbén kell helytállnia George Gentlynek (Martin Shaw), a Scotland Yard egyik utolsó feddhetetlen zsarujának…

Copper – A törvény ára (Copper)

1-2. évad (23 rész), 2022. július 7-től dupla epizódokkal

Az ír-amerikai nyomozó és egykori bokszoló, Kevin Corcoran arra tér vissza a polgárháborúból, hogy felesége eltűnt, lánya pedig halott. A hírhedt New York-i Five Points negyedben élve gyilkosokat hajkurász, és közben próbálja kideríteni, mi történt családjával. Ebben két háborús barátja – egy gazdag iparmágnás önfejű fia és egy tehetséges fekete orvos – segíti. A válaszokat kutatva elviszik az elegáns Fifth Avenue-ra és a vidéki Észak-Manhattanbe, hogy megtapasztalja a feltörekvő közösségek ellentétes világát, és megoldhassa családi rejtélyét.

Tíz kicsi katona (and then there were none)

Minisorozat (2 epizód), premier: 2022. augusztus 6-7.

Az 1939-ben játszódó minisorozat Agatha Christie legsikeresebb krimije, a Tíz kicsi néger alapján készült.

Miközben Európa a háború és a béke között billeg, tíz idegen időzik együtt egy elszigetelt sziklán, az angliai Devon tengerpartjainak közelében található Soldier Islanden. A szárazföldtől elzárva, a nagylelkű, de rejtélyes házigazdák, Mr. és Mrs. U.N. Owen mindegyikőjüket egy borzalmas bűntettel vádolja. A társaság felháborodik, de amikor a tagok sorban hullani kezdenek, már kétség nem fér hozzá, hogy valóban gyilkos rejtőzik közöttük. Innentől elszabadul a pokol, senki sem bízik senkiben, a kérdés pedig már csak az, hogy közülük valaki a tettes, vagy megbújt még valaki a szigeten?

A Új sorozatok a nyári pihenéshez bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új sorozatok a nyári pihenéshez

Vélemény, hozzászólás?