Százmilliókat kapnak rádiók és televíziók

Százmilliókat kapnak rádiók és televíziók olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Összesen 280 millió forintnyi támogatásról döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési…

A teljes cikk itt olvasható:
Százmilliókat kapnak rádiók és televíziók

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Összesen 280 millió forintnyi támogatásról döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a héten, amelyet rádiók és televíziók kapnak műsorkészítésre és üzemeltetésre. A testület nyertest hirdetett egy váci rádiós frekvencia pályázati eljárásában is.

A Médiatanács megállapította, hogy a helyi Vác 87,9 MHz médiaszolgáltatási lehetőség közösségi jellegű használatára kiírt pályázati eljárás nyertese az egyedül pályázó Katolikus Rádió Zrt.

A testület döntése szerint 55 szolgáltató több mint 90 millió forintot kap műsorkészítésre és közel 190 milliót működési költségeire. A Médiatanács huszonhét szolgáltató huszonkilenc műsorára összesen 91,1 millió forintot juttat. A forrást a hírműsorok, tematikus és közérdekű szolgáltató magazinműsorok készítését ösztönző 2021-es pályázat negyedik fordulójában osztják ki.

Mintegy 189,4 millió forintot ítélt meg 28 pályázónak a Médiatanács a közösségi médiaszolgáltatók működési és üzemeltetési költségeit támogató pályázat első fordulójában.

A Százmilliókat kapnak rádiók és televíziók bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Százmilliókat kapnak rádiók és televíziók

Vélemény, hozzászólás?