Kategóriák
Friss hírek

Sneaker a hulladékmentes jövőért

Sneaker a hulladékmentes jövőért olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Megjelent a Converse Chuck Taylor All Star Crater újrahasznosított felsőrésszel A…

A teljes cikk itt olvasható:
Sneaker a hulladékmentes jövőért

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Megjelent a Converse Chuck Taylor All Star Crater újrahasznosított felsőrésszel

A Converse a Nike Space Hippie innovációját újjáalakítva tett újabb lépést a hulladékmentes jövőért. Az ikonikus Nike modell vívmányát a szintén az egyik legikonikusabb Converse lépő, a Chuck Taylor DNS-ével ötvözték – a klasszikus minden elemét újratervezve.

Az így megszületett Chuck Taylor All Star Crater sneakerek felsőrésze 30%-ban újrahasznosított poliészterből és 30%-ban újrahasznosított pamutvászonból készült, dizájnjukat pedig a legújabb Renew csillag logó és az újrahasznosított poliészter fűzők koronázzák meg.

A speciális újrahasznosítási folyamatnak köszönhetően a cipők vászna teljesen egyedi textúrával rendelkezik, amely nem csak jól mutat viselőjén, de jóleső érzéssel is töltheti el, ahogy egy fenntarthatóbb világ felé lépked benne. Hiszen jelenleg ez a Converse egyik legfenntarthatóbb modellje.

A Chuck Taylor All Star Crater már elérhető a Converse márkaboltokban.

The post Sneaker a hulladékmentes jövőért appeared first on Minden, ami Budapesten történik!.

Tovább az eredeti cikkre: Sneaker a hulladékmentes jövőért

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?