Őrült kalandokra hív a Spektrum

Őrült kalandokra hív a Spektrum olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Akik szeretik az őrült kalandokat, azok biztosan nem fognak unatkozni, ha…

A teljes cikk itt olvasható:
Őrült kalandokra hív a Spektrum

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Akik szeretik az őrült kalandokat, azok biztosan nem fognak unatkozni, ha a Spektrumot választják: lesz ugyanis aki bemutatja a mezítlábas vízisíelést, aztán autóba ül, és kipróbálja a vezetést világ legnyomasztóbb közlekedésű nagyvárosaiban.

Andrew Younghusband, a kanadai mókás és beszédes nevű, vállalkozó kedvű újságíró nem kisebb kalandba csap a Vezess, ha mersz című premier sorozatban, minthogy bejárja a világot, próbára téve saját vezetési képességeit – egyben a nézők idegeit -, hírhedten közveszélyes közlekedésű nagyvárosokban, mint Delhi. Nyugati szemmel egészen biztos, hogy a káosz jut eszünkbe legelőször amikor Andrew-val együtt betekintést kapunk az ottani utcaképbe, a 22 milliós metropoliszban, ahol összesen 42 járműtípus van forgalomban. Ugyanott közlekednek az autók, a gyalogosok, a háromkerekű riksák, a biciklisek, a robogók, a teherautók és az állatok is, így nem csoda, hogy a világon itt történik a legtöbb közlekedési baleset. A járművek mintha párhuzamos univerzumban közlekednének, sávok nincsenek, ahogy szabályok sem, és a jogosítványhoz sem kell vizsgát tenni, mindössze a megfelelő pénzösszeget kell kifizetni érte, mikor mennyit. De az sem meglepő, hogy bukósisakot csak elvétve használnak, viszont könnyű szívvel akár hárman, négyen is felülnek egy robogóra. Adrenalinban tehát garantáltan nem lesz hiány, és a nézők nem csak India, de többek között Thaiföld, a Fülöp-szigetek, és Mexikó közlekedésébe is bepillanthatnak.

A hajmeresztő vezetéstechnikai órák után a Nehezebb, mint gondolnád! is sok izgalmat tartogat: kiderül, vajon mennyire bonyolult elvégezni a világ legkeményebb, legfurcsább és legveszélyesebb feladatait. A műsorvezető itt is Andrew, aki első kézből tapasztalja meg, milyen a félelmetes magasságok, az extrém sportok és bizarr hobbik világa. Minimális betanítás után igyekszik lépést tartani a profikkal, akik megmutatják neki az alapokat, és elmagyarázzák, mit hogyan csinálnak. A feladatok között szerepel ablakmosás felhőkarcolón, séta dupla szárnyú repülő szárnyán a levegőben, és vízisízés mezítláb, vagyis extrém küldetések a javából!

Az adrenalin mellett azért az lazuláshoz is kellemes időtöltést kínál a Spektrum a Brit kastélyok titkaival, Dan Jones történész ugyanis Nagy-Britannia legnagyobb kastélyainak kulisszái mögé kalauzolja a nézőket, drámai történeteken, beszélgetéseken keresztül fedve fel a brit történelem legfontosabb erődítményeinek és várainak történetét. Az Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország lélegzetelállító helyszínein forgatott epizódokban mindig egy-egy híres kastélyt mutat be részletesen – így például a doveri kastélyt és a Towert -, amelynek elhíresült lakóit, hírhedt csatáit és a helyi közösségeket a történetük kezdetétől indulva ismerhetik meg a nézők.

Júniusi Spektrum premierek:

Vezess, ha mersz! – június 04. 17:00

Nehezebb, mint gondolnád! – június 02. 17:00 & 17:30, dupla részekkel

Brit kastélyok titkai – június 04. 15:00

A Őrült kalandokra hív a Spektrum bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Őrült kalandokra hív a Spektrum

Vélemény, hozzászólás?