Nemzetközi elismerést kapott Trunk Tamás

Nemzetközi elismerést kapott Trunk Tamás olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Trunk Tamás is szerepel Ausztria egyik vezető gazdasági lapjának, a Trend…

A teljes cikk itt olvasható:
Nemzetközi elismerést kapott Trunk Tamás

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Trunk Tamás is szerepel Ausztria egyik vezető gazdasági lapjának, a Trend magazinnak a „30 sikeres fiatal 30 alatt, a holnap vezetői Ausztriában” elnevezésű listáján. A Trend Ausztria meghatározó gazdasági lapja, kategóriaalapító az országban. Listái nagy figyelmet váltanak ki a közvéleményben.

Az elmúlt héten Tamás Grazban tartott teltházas előadást a Fifteen Seconds Festival-on, a világ elitjét felsorakoztató innovációs és kreatív fesztiválon. A „The courage to lose control over your brand” című előadás után a „The future of work” című kerekasztal-beszélgetésében Amerikából érkező neves szakemberrel értekezett a munkahelyek jövőjéről.

A Fifteen Seconds Festival, Európa kreatív- és innovációs fesztiválja azon témák mentén szerveződött, amelyek a világot a következő években meg fogják határozni. A web 3, a metaverzum, a zöld technológiák, a női vezetők, az okos városok, a társadalmilag is hasznos márkaépítés és a jövő munkahelyei mind napirendi pontok voltak.

Trunk Tamás szerző, újgenerációs márkaszakértő, alpesi síversenyző elmondta: „A Trend 30 under 30 listájára kerülni rendkívül megtisztelő, hiszen a közélet és gazdaság meghatározó személyei szerepelnek rajta. Többek között a Red Bull birodalom örököse helyet kapott.”

„Nagyon boldog voltam, amikor megtudtam, hogy a terem méretét többszörösen túlszárnyalta regisztrációs szám a fesztivál applikációjában. Külön öröm volt, hogy a nagyszínpad egy eseményére is felkértek a munkahelyek jövőjéről beszélgetni. Az osztrák munkakörnyezet nem idegen számomra, mivel Ausztria egyik vezető ügynökségénél, Sebastian Kurz választási kampányáról ismert Campaigning Bureau-nál dolgozom Z generációs szakértőként. Igazán megtisztelő, hogy a grazi előadásomról és a Trend listáról nyilvánosan is nagyon elismerően nyilatkozott a Campaigning Bureau vezetése” – mondta Trunk Tamás.

A Nemzetközi elismerést kapott Trunk Tamás bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Nemzetközi elismerést kapott Trunk Tamás

Vélemény, hozzászólás?