Marcin Gołębiewski lett a UPS Közép-Európai országklasztere vezetője

Marcin Gołębiewski lett a UPS Közép-Európai országklasztere vezetője olvasható a z közlekedésvilág.hu weboldalán.

A UPS Marcin Gołębiewskit nevezte ki a cég Közép-Európai országklasztere vezetőjévé,…

A teljes cikk itt olvasható:
Marcin Gołębiewski lett a UPS Közép-Európai országklasztere vezetője

Ahogy a z közlekedésvilág.hu beszámolt ma róla:

A UPS Marcin Gołębiewskit nevezte ki a cég Közép-Európai országklasztere vezetőjévé, ahol a kiscsomag-szállítási műveletek felügyeletéért, az üzletfejlesztésért, valamint a stratégiai irányításért lesz felelős ebben a vállalat számára fontos, növekvő régióban. A működési területe Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Romániát, Ukrajnát és Magyarországot foglalja magában. A szakember Kim Ruymbekének fog jelenteni, aki az újonnan kialakított Kelet-EMEAI régió elnöki pozícióját fogadta el.

„Nagyon örülök, hogy Európa egyik legélénkebben változó régiójába térhetek vissza vezetőként. Célom, hogy segítsem a térség legkülönbözőbb méretű vállalkozásait abban, hogy termékeikkel eljussanak ügyfeleikhez, és abban is, hogy kivételes csapatommal új lehetőségeket teremtsünk számukra a helyi és nemzetközi kereskedelemben” – mondta Marcin Gołębiewski.

A UPS közép-európai cégei együtt több mint 2100 alkalmazottal és 5, a legmodernebb technológiával felszerelt logisztikai létesítménnyel rendelkeznek. Ezek célja a közép-európai piac támogatása. Az eCommerce Europe legfrissebb jelentése szerint Csehország és Szlovákia 85 és 84 százalékkal vezet az online árukat és szolgáltatásokat vásárló internetfelhasználók számában. Magyarországon és Lengyelországban ez az arány 78, illetve 73 százalék.

Korábban Közép-Európáért, Közel-Keletért és Afrikáért felelős pénzügyi igazgatóként Gołębiewski a UPS kereskedelmi terjeszkedésének előmozdításában, valamint a UPS versenyképességének növelésére irányuló működési fejlesztésekben játszott fontos szerepet.

Marcin Kim Ruymbekének, a Kelet-EMEAI régió új elnökének fog jelenteni, aki pedig UPS stratégiai irányítását felügyeli majd Németországban és az Alpok országaiban, Közép-Európában, Törökországban, valamint a Közel-Keleten és Afrikában. Vezetésével olyan szinergiákat alakítanak ki ezekben a rendkívül különböző régiókban, amelyek biztosítják a folyamatos növekedést és a kiváló minőségű szolgáltatásokat a régióban.

A lengyel származású Marcin Gołębiewski 2004-ben csatlakozott a UPS-hez könyvviteli munkatársként. Ezt követően különböző pénzügyi szerepköröket töltött be a régióban, Lengyelországban és Olaszországban, majd a nyugati és a CEMEA körzetek pénzügyi igazgatójaként dolgozott.

Tovább az eredeti cikkre: Marcin Gołębiewski lett a UPS Közép-Európai országklasztere vezetője

Vélemény, hozzászólás?