Majdnem egymillió előfizetőt veszített a Netflix, mégsem elégedetlenek

Majdnem egymillió előfizetőt veszített a Netflix, mégsem elégedetlenek olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A második negyedévben mintegy 970 ezerrel csökkent a Netflix előfizetőinek száma,…

A teljes cikk itt olvasható:
Majdnem egymillió előfizetőt veszített a Netflix, mégsem elégedetlenek

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A második negyedévben mintegy 970 ezerrel csökkent a Netflix előfizetőinek száma, azonban ez még mindig jóval kisebb visszaesés volt, mint amivel előzetesen számoltak. A társaság bevétele és nyeresége is nőtt, igaz csak visszafogott mértékben.

A június 30-al zárult negyedév végén 220, 67 millió előfizetője volt a Netflix-nek, ez közel egymillióval kevesebb, mint az előző negyedévben, ugyanakkor mégsem lehetnek teljesen elégedetlenek a streamingszolgáltatónál, mivel előzetesen kétmilliós mínusszal számoltak.

A legnagyobb visszaesés az Egyesült Államokat és Kanadát magában foglaló észak-amerikai térségben volt, ahol 1,3 millióan hagyták el a szolgáltatót. Az EMEA térségben mintegy 700 ezer felhasználót veszített a társaság. Jó hír viszont a cég számára, hogy az APAC régióban erősíteni tudtak, 1,08 millióval bővült az előfizetői tábor.

A Netflix 7,97 milliárd dolláros bevételt ért el az április-júniusi időszakban, 8,6 százalékkal múlta felül az egy évvel korábbit. A társaság adózott eredménye 1,44 milliárd dollár volt, szemben a 2021 második negyedévi 1,35 milliárd dollárral.

A Majdnem egymillió előfizetőt veszített a Netflix, mégsem elégedetlenek bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Majdnem egymillió előfizetőt veszített a Netflix, mégsem elégedetlenek

Vélemény, hozzászólás?