Magazinműsorral ajándékozza meg a rajongókat Balázs Pali

Magazinműsorral ajándékozza meg a rajongókat Balázs Pali olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az énekes 25 éve tevékenykedik a zenei pályán ezért úgy döntött,…

A teljes cikk itt olvasható:
Magazinműsorral ajándékozza meg a rajongókat Balázs Pali

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az énekes 25 éve tevékenykedik a zenei pályán ezért úgy döntött, hogy ezt a negyed évszázadot egy kéthetente jelentkező magazinműsorban vesézi ki a legnagyobb videómegosztón.

Kristálytisztán emlékszik arra a pillanatra Balázs Pali, amikor Telekgerendásról Budapestre költözött zenei karrierje beindítása érdekében. Az énekes hosszú utat járt be a sikerig vezető úton, ám azt álmában sem gondolta volna, hogy népszerűsége ekkora mértéket ölt majd. „Egy egészen másik világból jövök, ahol a ház körüli teendők, az állattartás és gondozás mindennapos elfoglaltságnak számítottak. A fekete-fehér TV-n „ismertük” csak a sztárokat a Zenebutikból. Akkor még elképzelhetetlen volt számomra, hogy egyszer majd én is szerepelhetek hasonló zenei műsorokban” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Balázs Pali, akit 19 évesen három lemezre szerződtettek, ezzel zenei karrierje egy csapásra beindult. „25 éve vagyok a pályán, tele csodálatos emlékekkel.

Rengeteg szeretetet kaptam és kapok a közönségtől a mai napig. Két évvel ezelőtt kezdett el bennem megfogalmazódni, hogy ebből szeretnék még többet visszaadni. Ezért a Youtube csatornámon elindítottam egy műsort, ’25 éve veletek’ címmel” – árulta el az énekes, aki a műsor keretein belül kulisszatitkokról, jeles és sikeres momentumokról lebbenti fel a fátylat. „Még nekem is szoknom kell ezt a szerepet, hogy egyedül, egy kamerába beszélek, de nagyon élvezem ezt az időutazást. Jó érzés megosztani azt a sok szép élményt, emléket, a háttérben lévő történéseket – hogyan készül egy dal, egy klip – amelyek az elmúlt 25 évben körülvettek. Emellett készülök a 20. jubileumi lemezemmel is, amelyen 11 saját dal lesz új stúdióban rögzítve, új zenei köntösben” – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak BalázsPali. A beszélgetés a https://open.spotify.com/episode/2zmXJIcOvc9gVhyfOyCyxn?si=Fc3wzmnURsu7x3POPShKzQ linken érhető el.

Tovább az eredeti cikkre: Magazinműsorral ajándékozza meg a rajongókat Balázs Pali

Vélemény, hozzászólás?