Kategóriák
Friss hírek

Járai Máté elárulta, hogy feleségével kikkel osztják meg az ágyuk

Járai Máté elárulta, hogy feleségével kikkel osztják meg az ágyuk olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A színész gyerekkora óta ragaszkodik Bonzóhoz, gyerekkori plüssoroszlánjához, amely a mai…

A teljes cikk itt olvasható:
Járai Máté elárulta, hogy feleségével kikkel osztják meg az ágyuk

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A színész gyerekkora óta ragaszkodik Bonzóhoz, gyerekkori plüssoroszlánjához, amely a mai napig helyet kap az ágyában. Járai Máté elárulta, feleségének is megvan a kiskedvence.

Járai Máté sosem tartozott azok közé, akik ne kendőzetlen őszinteséggel beszélnének a magánéletükről, legyen szó örömteli vagy nehezebb periódusról. A színész pontosan így tett az RTL Klubon látható ’Nagy szám’ című műsorban is, ahol énektudását is megcsillogtatta, sőt bemutatta alvócimboráját, Bonzót is. „Bonzót a nagynénémtől kaptam, aki egy londoni múzeumból hozta őt nekem. Anno el is látogattam a „születési helyére”. Eredetileg egy oroszlán volt, amelynek gyerekként rágtam a fülét. Anyukám mindig megvarrta, aztán a hiányzó részekre újabb és újabb anyagot varrt. Most már úgy néz ki szegény, mint egy csíkos tömb” – vallotta be a 95.8 Sláger FM-en Járai Máté, akinek Bonzó fontos szerepet tölt be az életében. „Bonzóval reggelente beszélgetni is szoktunk, útlevele és születésnapja is van. Utóbbi augusztus 20-án, nyilván azért van a tűzijáték is. Még mielőtt bárki azt hinné, azért nem őrültünk meg teljesen” – tette hozzá nevetve a színész, aki Bonzival is megosztja az ágyát.  „Hármasban alszunk, Bonzó, Kíra és én, bár a feleségemnek is vannak ilyen barátai, így eléggé sokan vagyunk az ágyban. Ha olyan helyzet van, akkor az állatok bevonulnak a szekrénybe. Egyébként mindig ott van velem, mint egy alvópárna” – árulta el Járai Máté, aki a ’Nagy szám’ című műsorban énekesi oldalát is megvillantotta. „A sanzonok világa az, amelyhez, ha minél idősebb az ember, minél többet tapasztal, annál jobban tud interpretálni egy sanzont. Gimnáziumban is énekeltem már Edith Piaf: Padam, padam című dalát. Most egészen más volt, ebben már sok minden benne van: gyászélmények, kudarcok, veszteségek, szerelmek, sikerek, öröm, bánat. Ehhez szerintem nem hang kell, hanem lélek. Úgy voltam vele, hogy vannak nálam sokkal jobb énekesek, de talán a sanzonhoz a lelkem elég lesz” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Járai Máté.

The post Járai Máté elárulta, hogy feleségével kikkel osztják meg az ágyuk appeared first on .

Tovább az eredeti cikkre: Járai Máté elárulta, hogy feleségével kikkel osztják meg az ágyuk

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?