Fővárosi Nagycirkusz – RAIN Esőcirkusz Fotókkal

Fővárosi Nagycirkusz – RAIN Esőcirkusz Fotókkal olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Idén nyáron két különböző műsorral várjuk a közönséget: hétköznap és hétvégén…

A teljes cikk itt olvasható:
Fővárosi Nagycirkusz – RAIN Esőcirkusz Fotókkal

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Idén nyáron két különböző műsorral várjuk a közönséget: hétköznap és hétvégén napközben egy különleges vízi cirkuszi show-val, péntek és szombat esténkén pedig egy felnőtteknek szóló, exkluzív műsorral.

RAIN Esőcirkusz különleges vizes technika igazi kuriózum a magyar cirkuszművészet történetében, ennek köszönhetően egy egyedülálló vízi cirkuszi show-t láthat a közönség. Az ismerős porond hol fényjátékos szökőkúttá, hol csendes tóvá, hol háborgó tengerré változik át – így egészítve ki a fellépő művészek csodálatos produkcióit.

Hosszú évtizedek után először április 15-től péntekenként és szombatonként 19 órától egy felnőtteknek szóló műsorral várjuk a kikapcsolódni vágyókat. A MAGIC Showban revütáncosok, illuzionisták és bűvészek szórakoztatják a közönséget. Az elképesztő artistaszámoknak a látványos fényjátékkal kísért szökőkút szolgál helyszínül.

 A Baross Imre Artistaképző Intézet Szakgimnázium (BIAK) produkciós projektje, a CircusTheatrum új előadásában a különböző összművészeti ágak találkozásának lehettek tanúi a Fővárosi Nagycirkusz látogatói március 22-én és 23-án Szentivánéji Álmodók címen. A 14. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztiválon sikert aratott darab bevételét az iskola az Ukrajnából érkezett harkivi és kijevi artistaiskola diákjainak megsegítésére fordítja. A befolyt összegből rekviziteket vásároltak, hogy a gyerekek zavartalanul folytathassák szakmai tanulmányaikat. A rekviziteket április 21-én adja át számukra Kovács Gábor Dénes, a BIAK igazgatója. Szintén április 21-én 11:00 és 13:00 között, sajtónyilvános eseményként mutatják meg a BIAK, illetve az ukrán artistanövendékek a közös produkciójukat.

fotók: ZELKÓ CSILLA

Tovább az eredeti cikkre: Fővárosi Nagycirkusz – RAIN Esőcirkusz Fotókkal

Vélemény, hozzászólás?