Magasságos Medúza! Készen állsz a Sea Change-re?

Magasságos Medúza! Készen állsz a Sea Change-re? olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

“Igenis kapitány!” A Lush, a Nickelodeon és a Paramount Consumer Products…

A teljes cikk itt olvasható:
Magasságos Medúza! Készen állsz a Sea Change-re?

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • “Igenis kapitány!”
A Lush, a Nickelodeon és a Paramount Consumer Products limitált kiadású SpongyaBob Kockanadrág termékkollekcióval debütál az Operation Sea Change kezdeményezés kapcsán.
#SPONGEBOBXLUSH

SpongyaBob Kockanadrág Kitchen Box megjelenését követően a Lush örömmel jelenti be, hogy a SpongyaBob Kockanadrág kollekcióban további termékek is várhatók, amelyek 2023. június 29-én kerülnek forgalomba világszerte.

Az innovatív csomagolásmentes kozmetikai termékeiről – mint például a fürdőbombákról, szilárd samponokról és szappantömbökről – ismert márka legújabb kollekciójának célja, hogy a vásárlókat arra ösztönözze, hogy legyenek tudatosabbak, gondoljanak a tengerre, és válasszák a műanyagmentes alternatívákat!A Paramount SpongyaBob Kockanadrág: Operation Sea Change globális óceánvédelmi és fenntarthatósági kezdeményezésének támogatására – amely tavaly indult útjára – a Lush és a Paramount közösen álmodta meg és hozta létre 6 új, szórakoztató és magával ragadó kádfürdős-, zuhanyzós- és bőrápolási termékekből álló kollekcióját, hogy a testápolási rutin több lépését is lefedje.

A 2023. június 29-től elérhető limitált kollekció kizárólag a Lush alkalmazásban, webshopon és a Lush üzleteiben kapható. Felvehetjük a rendelésed?

A kollekció teremékei

Ha műanyagmentes július, akkor be a vízbe, ne légy tunya! Trópusi testápoló balzsam és gyümölcsösen pezsgő fürdőherkentyűk – itt semmi műanyagot nem találsz! Áramolj velünk a tiszta óceánok felé!

SpongeBob
Szappan
2 590 Ft / 90 g

Egy friss és gyümölcsös szappanra vadászol? No problemo! Nyúlj szappanos barátod, SpongyaBob után! Csak habosítsd fel a tisztító és élénkítő friss ananászlé és a felemelő, hangulatjavító bukuolaj keverékét, miközben az extra szűz kókuszolaj hidratálja a kezeid.

SpongeBob
Fürdőbomba
2 190 Ft / db

A világ legjobb fürdőjéhez csobbanj a jókedvű, maracujás vízbe! Kezdődik a buli a kádban mindenki kedvenc tengeri szivacsával, úgyhogy vetődj az enzimes ananászpor, az édes vadnarancsolaj és a pattogós cukorka friss és gyümölcsös keverékébe!

Surprised Patrick
Fürdőbomba
2 190 Ft / db

Pattanj a kádba ezzel a pezsdítő jó baráttal egy édesen vaníliás és kókuszos illatú, barackosan naplementés színű fürdőért. Kókusztejporban gazdag Patrikunk finoman habzik, a pattogós cukorkának köszönhetően pedig vidáman ropog, és krémes, bőrnyugtató fürdővizet képez, amely könnyedén hidratálja a bőröd. Szerezd meg minél előbb ezt a csomagolásmentes tengeri csillagot, mert csak limitált ideig elérhető!

Squidward
Habfürdő
2 390 Ft / 100 g

Fürdesd meg fáradt csápjaid, felejtsd el a cinizmusod, és lazíts a puha, pelyhes habok alatt! Az algaabszolút puhítja a bőröd, míg az ibonyalevél-abszolút és a perzsa lime-olaj felfrissít és feldobja a hangulatod. Ez a csomagolásmentes habfürdő valóságos citrusos margaritakoktél a kádadba, sok-sok mosollyal szervírozva!

Home Sweet Pineapple
Testápoló balzsam
4 190 Ft / 80 g

Váltsd műanyagmentesre ezzel a tenger alatti ananásszal! Köszöntsd Ahoj!-jal a szenzációsan hidratált bőrt, és élvezd a pucér testápoló balzsam bázisában található fair trade bio kakaóvaj és sheavaj párosát, miközben a friss ananászlé és a davanaolaj édes, trópusi illattal ajándékoz meg – Tökéletes, mint egy Piña Colada!

Krabby Bathy
Fürdő ajándékcsomag
6 490 Ft / 237 g

A szakértők gondos kezei által összeállított Krabby Bathy-t két gyümölcsösen pezsgő, bergamottól és lime-tól illatozó fürdőbomba-buci fogja közre.

Ezekben egy kézzel készült, a buku- és szicíliai citromolajnak köszönhetően vidáman trópusi aromájú habfürdőpogácsát találsz. Végül ne feledkezzünk meg az extrákról sem! A pogácsa tetején ugyanis két saláta- és paradicsomformájú szappan csücsül, melyek mindegyike frissítő, görögdinnyét illatot visel. Mindezt frissen, egy teljesen újrahasznosítható dobozban szervírozzuk!
Az együttműködésről

“Az, hogy a Lush-sal egy ennyire kreatív, szórakoztató műanyagmentes kollekciót alkothattunk meg, remek lehetőséget ad arra, hogy a SpongyaBob Kockanadrág: Operation Sea Change akciónk még nagyobb figyelmet kaphasson.” – mondja Veronica Hart, a Paramount Consumer Products & Experiences globális franchise-tervezésért és fogyasztói termékek marketingjéért felelős alelnöke. “A SpongyaBob Kockanadrág vibráló világa tökéletesen illik a Lush színpompás arculatához, így nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk, és közösen hívhatjuk fel a figyelmet erre a problémára.”

A Mintel(1) eredményei azt mutatják, hogy a vásárlók szerint a műanyagszennyezés továbbra is a három legaggasztóbb környezeti problémák egyike az elmúlt két évben.

A Lush mindig is a szilárd, műanyagcsomagolás-mentes (pucér) termékek híve volt. Mo Constantine (a Lush társalapítója és termékfeltalálója) talált fel a kozmetikai iparban napjainkban is használatos számos mainstream terméket, mint például a samponkorongot 1987-ben, és a fürdőbombát 1989-ben. A Lush forradalmasította a hagyományos szappantömböket is, miután az 1980-as években bevezette a kézzel történő szappanöntési módszert, mindezt 100%-ban állati zsiradékmentes bázis felhasználásával. Az évek során a Lush következetesen népszerűsítette a szappantömbbel történő kézmosást (természetesen pálmaolajmentesen), egyrészt azért, mert úgy véli, hogy ez jobb a környezetnek, mint az újrahasznosíthatatlan műanyag pumpás folyékony kézmosó, másrészt pedig azért, mert ez a leghigiénikusabb végeredményt nyújtó, kipróbált és jól bevált út.

Ma már a Lush eladásainak 60%-a teljes mértékben csomagolásmentes. Így ha első lépésként csak a pumpás termékeket váltanád le, vagy motivált vagy és teljesen műanyagmentes rutinra váltanál – a Lush-nál mindent megtalálsz.

“Imádjuk a szappanokat! Így a Lush számára kézenfekvő volt, hogy egy műanyagmentes termékcsaládot hozzon létre SpongyaBob Kockanadrág ikonikus karaktere, a róla szóló sikersorozat és márka kapcsán, amely egy olyan tenger alatti világot képvisel, amelyet mindannyian megpróbálunk megvédeni. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Paramount Consumer Products és a Nickelodeon partnerei lehetünk a Spongyabob Kockanadrág: Operation Sea Change kezdeményezésben.

Nagyon jól éreztük magunkat az együttműködés teljes ideje alatt, a Krabby Bathy ráadásul egy új innováció számunkra is – ez egyben egy szappan, fürdőbomba és habfürdő hibrid. Az illatok extra különlegesek, gondoljunk csak a trópusi, ananász és kókusz álomszerű kombinációjára, amely kizárólag ebben a termékkollekcióban köszön vissza.” – Melody Morton, a Lush Concepts kreatív igazgatója

Tovább az eredeti cikkre: Magasságos Medúza! Készen állsz a Sea Change-re?

Vélemény, hozzászólás?