Kategóriák
Friss hírek

Újraélesztő készüléket kapott a ferihegyi repülőtér sürgősségi ügyelete

Újraélesztő készüléket kapott a ferihegyi repülőtér sürgősségi ügyelete olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Az életmentést jelentősen megkönnyítő, korszerű mellkaskompressziós készüléket adományozott a budapesti nemzetközi…

A teljes cikk itt olvasható:
Újraélesztő készüléket kapott a ferihegyi repülőtér sürgősségi ügyelete

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Az életmentést jelentősen megkönnyítő, korszerű mellkaskompressziós készüléket adományozott a budapesti nemzetközi repülőtér sürgősségi ügyeletét ellátó Airport Medical Service-nek (AMS) a HungaroControl.

A légiforgalmi szolgáltatásokat nyújtó, állami tulajdonban lévő Hungarocontrol azt közölte kedden az MTI-vel, hogy az AMS 2011 óta lát el folyamatosan sürgősségi orvosi ügyeletet a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, és részt vesz a repülőtéri kényszerhelyzeti riasztások egészségügyi feladataiban is.

Az elmúlt években az utasforgalom emelkedésével párhuzamosan megnőtt a rosszullétek száma is, amelyek ellátásánál hatalmas segítséget jelent az egészségügyi szolgálatnak a HungaroControl támogatásával beszerzett Lucas 3 mellkaskompressziós készülék – áll a közleményben. (MTI)

Tovább az eredeti cikkre: Újraélesztő készüléket kapott a ferihegyi repülőtér sürgősségi ügyelete

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?