A MILWAKUEE izzítja a Red Bull Romaniacs 2022-es világbajnokság előfutamát

A MILWAKUEE izzítja a Red Bull Romaniacs 2022-es világbajnokság előfutamát olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A MILWAUKEE® igazán feltüzeli a Red Bull Romaniacs versenyt! A világ…

A teljes cikk itt olvasható:
A MILWAKUEE izzítja a Red Bull Romaniacs 2022-es világbajnokság előfutamát

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A MILWAUKEE® igazán feltüzeli a Red Bull Romaniacs versenyt! A világ egyik legnagyobb kihívását jelentő romániai Hard Enduro Világbajnokság egyik szakaszát, az előfutam útvonalát a MILWAUKEE® eszközeivel építik.  

A Red Bull Romaniacs a szezon egyik legkeményebb Hard Enduro versenye, amely világszerte felvillanyozza az extrém sportok rajongóit. Maga a verseny kombinációja a hosszútávú versenyzésnek, a terep- és a kihívásos versenyzésnek. Az idei világbajnoki verseny július 26-30 között zajlik majd a romániai Nagyszebenben, a Kárpátok terepjáró útvonalain. Idén több mint 50 országból érkeznek profik és versenyrajongók, köztük a szakma igazi sztárjai: Graham Jarvis (aki 11-szer állt dobogón, ebből 6 Red Bull Romaniacs győzelmet tudhat magáénak), Wade Young, Manuel Lettenbichler vagy a tavalyi győztes Billy Bolt. Sőt két sikeres évad után a Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) immáron hivatalosan is támogatója az Enduro Super Series világbajnokságnak, amelynek része a romániai futam is – így ma már a világ élvonalbeli versenyei közé tartozik, kompromisszumok nélkül.

“A Hard Enduro útvonal leglátványosabb szakaszának megépítése egy izgalmas kihívás. A MILWAUKEE® Heavy Duty szerszámainak professzionalizmusa és megbízhatósága lehetővé teszi számunkra, hogy megfeleljünk az adrenalin rajongók elvárásainak” – mondta Tomasz Wszołek, a MILWAUKEE® CEE regionális képzési menedzsere.

Amellett, hogy a MILWAUKEE® eszközökkel segíti az előfutam (az úgynevezett prológus) útvonalának megépítését, a verseny alatt a motorozás és az extrém sportok rajongói számára extra aktivitásokat is szervez. A wisconsini márka ezzel tovább erősíti meglévő pozícióját a motorsportok világában. A MILWAUKEE® szakemberei és szerszámai extrém körülmények között is  garantálják a kiemelkedő teljesítményt és az erőt.

Tovább az eredeti cikkre: A MILWAKUEE izzítja a Red Bull Romaniacs 2022-es világbajnokság előfutamát

Vélemény, hozzászólás?