Zenei világsztárokkal jön a Kids’ Choice Awards

Zenei világsztárokkal jön a Kids’ Choice Awards olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Hamarosan zöldbe borul a Nickelodeon gyerekcsatorna, ugyanis április 9-én újra megrendezik…

A teljes cikk itt olvasható:
Zenei világsztárokkal jön a Kids’ Choice Awards

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Hamarosan zöldbe borul a Nickelodeon gyerekcsatorna, ugyanis április 9-én újra megrendezik a Kids’ Choice Awards gálát, melyen a legfiatalabb korosztály szava számít! A fergeteges és humoros est során méltó gazdára találnak a filmek, sorozatok, zene és sport világában kiosztott léghajószobrok – egy ilyen eseményen pedig a sztárparádé sem maradhat el. A 2022-es KCA most két nagysikerű fellépőről rántotta le a leplet: Kid Cudi és Jack Harlow egy-egy dallal készül a rajongók számára.

Gyerekek és fiatal tinik, figyelem! A Nickelodeon Kids’ Choice Awards idén is visszatér a képernyőkre, hogy egy hatalmas, zöld trutyival beborított gálaesttel szórakoztasson kicsiket és nagyokat, miközben megünnepli azokat a szórakoztatóipari teljesítményeket, mely a fiatal közönség számára a legtöbbet jelentette. Az est persze nem maradhat fellépők nélkül: napjaink egyik ünnepelt zenésze, Jack Harlow, valamint Kid Cudi is magára irányítja a reflektorfényt egy-egy felejthetetlen performansz erejéig.

„El se hiszem, hogy így, harmincon túl bulizhatok majd a Kids’ Choice Awardson gáláján. Gyerekkoromban imádtam a Nickelodeont, és mindig is álmodtam arról, hogy egyszer engem is leöntenek a zöld slime-mal” – árulta el Kid Cudi, aki a Sonic, a sündisznó 2. című filmhez írt betétdalát, a Stars in the Sky-t fogja elénekelni. A kicsivel idősebbek is örülhetnek, ugyanis a popsztár egyik legnagyobb slágere, a Pursuit of Happiness is elhangzik a díjátadó során.

A verseny szoros: négy jelöléssel Taylor Swift, Adele, a Veszélyes Osztag, a High School Musical: The Musical: The Series, az iCarly, a Cobra Kai és a SpongyaBob: Spongya szökésben állnak a lista élén. A magyar jelöltek közt megtaláljuk az Exatlon Hungary-ben megismert sportoló, Pap Dorcit, a magyar TikTok egyik kiemelkedő alakját, Palkovics Zórát, valamint két olimpiai bajnok úszót, Illés Fannit és Milák Kristófot.

A 2022-es KCA házigazdája az iCarly sztárja, Miranda Cosgrove, valamint a közkedvelt futballista, Rob Gronkowski lesz. A szavazás már elindult a Nickelodeon Kids’ Choice Awards hivatalos weboldalán.

A gálát a magyar tévénézők április 13-án 18:30-as kezdéssel láthatják a Nickelodeon csatornáján. Ismétlések április 14-én 08:30-tól, valamint április 16-án 16:15-től.

A Zenei világsztárokkal jön a Kids’ Choice Awards bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Zenei világsztárokkal jön a Kids’ Choice Awards

Vélemény, hozzászólás?