Válint Bence harmadik lett a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe kupasorozatban

Válint Bence harmadik lett a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe kupasorozatban olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Harmadikként zárta a szezont a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe kupasorozatban…

A teljes cikk itt olvasható:
Válint Bence harmadik lett a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe kupasorozatban

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Harmadikként zárta a szezont a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe kupasorozatban Válint Bence. A Forma1 után a legrangosabbnak számító Ferrari versenysorozat utolsó állomásán Mugelloban remek versenyzéssel szerezte meg az előkelő dobogós helyezést a Rossocorsa – Ferrari Budapest 18 éves versenyzője.
Fantasztikus magyar siker született Mugelloban, a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe versenysorozat szezonzáró állomásán.

Válint Bence, a Rossocorsa – Ferrari Budapest versenyzője csütörtökön a negyedik, majd pénteken a második helyet szerezte meg, ezzel az eredménnyel pedig az összesített ranglista harmadik helyére autózta magát – maga mögé utasítva többek között az egykori Forma1-es pilótát, Adrian Sutilt.

– Ez volt az első szezonom a sorozatban. Felemelő érzés rögtön a debütáló évben ilyen szép helyezéssel zárni a versenyzést. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel, büszke vagyok a csapatra. Óriási megtiszteltetés képviselni Magyarországot a Ferrari legjobbjai között – mondta Válint Bence.
A mindössze 18 éves versenyző igazi bravúrt hajtott végre: úgy állhatot fel a Forma1 után a legrangosabbnak számító Ferrari versenysorozat dobogójának harmadik helyére, hogy a hét versenyből álló sorozatban csupán négyszer állt rajthoz.
Fotó: Ferrari.com

Tovább az eredeti cikkre: Válint Bence harmadik lett a Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe kupasorozatban

Vélemény, hozzászólás?