Kategóriák
Friss hírek

Visszatér a tenisz az Eurosportra

Visszatér a tenisz az Eurosportra olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Visszatér a tévéképernyőkre a füvespályás és a keménypályás tenisz: az Eurosport…

A teljes cikk itt olvasható:
Visszatér a tenisz az Eurosportra

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Visszatér a tévéképernyőkre a füvespályás és a keménypályás tenisz: az Eurosport élőben közvetíti a július 13-19. között megrendezendő Berlin Aces versenyt Európa több mint 50 országában. A rajongók az év első, világszínvonalú füves pályás, majd különleges keménypályás borításra váltó versenyének naponta mind a négy meccsét élvezhetik a magyar idő szerint 12:00-18:00 óra között tartó közvetítések során az Eurosport1-en, vagy on-demand formában az Eurosport Appon, exkluzív tartalmakkal kiegészítve.
A versenyen hat férfi és hat női teniszező szerepel majd, akik mind a 200.000 eurós fődíjért szállnak harcba. A hazaiak nagy kedvence, Alexander Zverev mellett a korábban világranglista második helyezett Tommy Haas is új sikerekre szomjasan tér vissza a profi tenisz világába.
Az esemény a berlini Steffi Graf Stadion új füves borítású centerpályáján veszi kezdetét (július 13-15.), majd július 17-19. közötti mérkőzések a berlini Tempelhof Repülőtér hangárjában, egy egyedülállóan erre a célra épített arénába és keménypályára költöznek.
A versenyszervezők a résztvevők egészségének biztosítása érdekében szigorú szabályozásokat és intézkedéseket vezettek be a helyi egészségügyi hatóságokkal szoros együttműködésben. A nézőszámot a vírushelyzet miatt 800 főre korlátozzák a Steffi Graf Stadionban (amelynek eredeti kapacitása 4000 ülőhely) és 200 főre a Tempelhof Repülőtér hangár-arénájában. Mindemellett pedig érkezés során minden játékost és a személyzet összes tagját megvizsgálják és tesztelik koronavírus-fertőzésre. Minden beléptetőkapunál testhőmérséklet ellenőrzést végeznek, továbbá arra kérnek minden nézőt, hogy ülőhelyük elhagyásakor ne feledkezzenek meg a maszk viseléséről sem.
A Patrick Mouratoglou által szervezett Ultimate Tennis Showdown és a Schroders Battle of the Brits versenyek után a berlini tenisztorna a következő, ami a két őszi Grand Slam-tornára készíti fel a rajongókat. A US Opent a tervek szerint augusztus 31-től szeptember 13-ig rendezik New Yorkban, míg a Roland Garrosra szeptember 27-től október 11-ig kerül sor.

Tovább az eredeti cikkre: Visszatér a tenisz az Eurosportra

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?