Újra jön az országos Szaunázók Hétvégéje

Újra jön az országos Szaunázók Hétvégéje olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A Magyar Fürdőszövetség 2022. október 1-2. között immáron ötödik alkalommal rendezi…

A teljes cikk itt olvasható:
Újra jön az országos Szaunázók Hétvégéje

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A Magyar Fürdőszövetség 2022. október 1-2. között immáron ötödik alkalommal rendezi meg a Szaunázók Hétvégéjét. Már 31 fürdő csatlakozott a hétvégéhez.

A Magyar Fürdőszövetség közleménye szerint a tavalyi sikerekhez hasonlóan az eseményhez csatlakozó fürdők színes programválasztékkal várják a vendégeket: 31 fürdő az ország minden részéből csatlakozott a hétvégéhez, mely fürdőszolgáltatók szabadon szervezhetnek a szaunázáshoz kapcsolódó programokat.

Központilag egy különleges esemény várja az izzadni vágyókat: október 1-jén 16.00 órától az összes csatlakozó szaunában ugyanaz a tematikus szauna program fog megvalósulni. Ugyanaz a zene, ugyanaz az illat és ugyanaz a koreográfia minden csatlakozó szaunavilágban Makótól Lentiig, Egerszalóktól Mórahalomig. Nagykanizsán ezen a hétvégén avatják fel a felújított szaunát. Az országos programban részt vevő fürdők listáját megtalálják a Magyar Fürdőszövetség honlapján lehet megtalálni.

„Vendég szaunamesterek, aromaterápiás és bőrápoló programok és hosszított nyitva tartás várja az érdeklődőket. Az ilyen kellemetlen őszi időjárásban a szaunázás segíti az immunerősítést, jó közérzetet biztosít és kellemes élményt nyújt.” – írt a szövetség.

Tovább az eredeti cikkre: Újra jön az országos Szaunázók Hétvégéje

Vélemény, hozzászólás?