Művészeti pályára készült, végül a hadtudomány felé vette az irányt Nagy Melanie

Művészeti pályára készült, végül a hadtudomány felé vette az irányt Nagy Melanie olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A műsorvezetőt gyerekként a színészet és az éneklés vonzotta, ám később…

A teljes cikk itt olvasható:
Művészeti pályára készült, végül a hadtudomány felé vette az irányt Nagy Melanie

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • A műsorvezetőt gyerekként a színészet és az éneklés vonzotta, ám később mégis a hadtudományi tanulmányokat választotta.

A rendőrség napja előtt tisztelegve ezúttal egy rendőrnek tanuló hölgy megjelenését tette még elragadóbbá Nagy Melanie, aki a Dikh TV műsorában ismét sminkecsetet ragadott. „Patrícia már a középiskolát is úgy választotta, hogy az a rendőri pályára készítse fel. Igazán példaértékű az útja, ahogy helytáll, különösen roma nőként.

Nagyon drukkolok neki, hogy minden vágya teljesüljön, mind a szakmai, mind a magánéletében” – mondta Nagy Melanie, akitől szintén nem állnak távol a rendvédelmi tanulmányok. Hiszen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hadtudományi karán végzett, nukleáris fegyverkezés szakirányon. Gyerekként azonban egészen más pályáról álmodott. „Kisgyermek koromban a színészet és az éneklés érdekelt, zongorázni jártam és balett órákra, mondhatni kis művészlélek voltam. Kimondottan “lányos” típus.

Később éles váltás következett és kifejezetten érdekelni kezdtek a rendvédelmi szervek. Így nem volt véletlen a választás az egyetemet illetően, igaz civil hallgatóként jelentkeztem” – árulta el Nagy Melanie a Tükröm, tükröm műsorvezetője és sminkmestere.

Tovább az eredeti cikkre: Művészeti pályára készült, végül a hadtudomány felé vette az irányt Nagy Melanie

Vélemény, hozzászólás?