Kategóriák
Friss hírek

Végre éjszaka is rúgjuk a homokot, sőt jövő héten már koncert is lesz a Plázs színpadán

Végre éjszaka is rúgjuk a homokot, sőt jövő héten már koncert is lesz a Plázs színpadán olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum legizgalmasabb helyén,…

A teljes cikk itt olvasható:
Végre éjszaka is rúgjuk a homokot, sőt jövő héten már koncert is lesz a Plázs színpadán

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Ha nem is teljes gőzzel, de a Balaton-parti bulicentrum legizgalmasabb helyén, a siófoki Plázson már most hétről-hétre csalogató bulik várnak. Három helyszín, minden műfajban, itt biztosan megtalálod a helyed.

Míg napközben a napfürdőzés és a csobbanás csalogatja a Balaton legszebb starndjára, a siófoki Plázsra a vendégeket, a hétvégi esték egyre több built ígérnek a legszebb fehérhomokos balatoni parton. A szervezők továbbra is ügyelnek a biztonságra és minden helyszínen kiemelt figyelmet fordítanak a megengedett létszám betartására, de mindemellett változatosabbnál változatosabb programmal töltik meg az újjáéledő nyári hétvégéket.

A mostani hétvégén, az Arénában szokás szerint pénteken Metzker Viktória várja a bulizókat, ezúttal a BSW-vel kiegészülve, míg Habparty izgatja a látogatókat a Plázs Music Terrace-on. Július 11-én Andro és Willcox szettjére bulizhat a Plázs Aréna közönsége, míg a hófehér homokon a Be Massive és Truesounds Music csapat szolgáltatja a legjobb ütemeket a balatoni naplementéhez, majd napfelkeltéhez. A hazai elektronikus zene szcéna két meghatározó csapata olyan dj-ket sorakoztat fel mint Metha, Blas, Mattan, Dubecticut, Peter Makto, Gregory S, Davko és Justrice.A kevésbé underground arcok pedig a Plázs Music Teraszon a ’90-es és 2000 évek slágereire tombolhatnak a Wannabe Beachen.Jövő héten a Plázs végre leporolja a Nagyszínpadát és a GICCCS PARTY csapatát látják vendégül impozáns fellépőgárdájával 2020.július 18.-án. Érkezik az Irigy Hónaljmirigy, akik a karantén után rögtön itt adják első élő koncertjüket, színpadra lép az UFO, jönnek az AK26-os srácok, Nikita, Adam Ajkay és Dj Dominique is.


A jegyeket érdemes időben beszerezni, mert a létszám továbbra is korlátozott, az érdeklődés viszont hatalmas!

The post Végre éjszaka is rúgjuk a homokot, sőt jövő héten már koncert is lesz a Plázs színpadán appeared first on Minden, ami Budapesten történik!.

Tovább az eredeti cikkre: Végre éjszaka is rúgjuk a homokot, sőt jövő héten már koncert is lesz a Plázs színpadán

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?