Valentin-napi programokkal vár a Westend Jégterasza

Valentin-napi programokkal vár a Westend Jégterasza olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Február 12-14. között a szerelem lesz a téma a Westend Tetőteraszán…

A teljes cikk itt olvasható:
Valentin-napi programokkal vár a Westend Jégterasza

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Február 12-14. között a szerelem lesz a téma a Westend Tetőteraszán is, ahol hangulatos, fűtött igluk, food truck finomságok, meleg italok és DJ várja a látogatókat a jégpálya mellett. 

Az egész estés kívánságműsor és dalküldés mellett szombaton az X-faktor döntőse, Kocsis Paulina lép fel. A programokért a Westend mellett Terézváros kulturális intézménye, az Eötvös10 is felel. 

A helyszínre érkezők játszhatnak is, az itt kitöltött kvízzel bárki megnyerhet egy Leroy Westend vacsorautalványt, páros Cinema City mozijegyet, vagy akár egy It’s time shop által felajánlott Cluse női órát.

Az esemény ingyenes, és mindhárom nap (szombaton, vasárnap és hétfőn is) 12 órától 22 óráig látogatható. Ezen felül az igluk használata is ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a westend.hu oldalon lehet, február 8-tól. A jégpálya használati díja 1.500 Ft/fő, mely teljes mértékben levásárolható a Westend több mint 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében, a belépődíj megfizetésekor kapott kártyán megjelölt határidőig (a kártya a tetőkerti szolgáltatóknál nem használható fel). A jégpálya 10 év alatti gyerekek számára, valamint érvényes VI. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenesen használható. A helyszínen bérelhető korcsolya bérleti díj: 800 Ft.


A rendezvény a jelenleg hatályos rendelkezések szerint maximum 500 főig védettségi igazolvány nélkül látogatható, de kérjük, tartsd be az általános egészségügyi szabályokat.

További részletek a Westend Facebook eseményén.

Tovább az eredeti cikkre: Valentin-napi programokkal vár a Westend Jégterasza

Vélemény, hozzászólás?