Kategóriák
Friss hírek

Vadiúj online exkluzív Lush testpermetek

Vadiúj online exkluzív Lush testpermetek olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

5 lehengerlő illat az ünnepekre Vadiúj online exkluzív testpermetek Újdonság! 5…

A teljes cikk itt olvasható:
Vadiúj online exkluzív Lush testpermetek

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • 5 lehengerlő illat az ünnepekre
    Vadiúj online exkluzív testpermetek
Újdonság! 5 ismert Lush illat most testpermet formájában érkezett meg hozzánk! Lepd meg szerettedet vagy akár önmagad kedvenceddel kollekciónkból, hogy igazán örömteli legyen az ünnepi időszak.
A testpermetek 11.25.-től érhetőek el kizárólag online.

 

Mamma Mia
Testpermet
9500 Ft / 200ml

Csillag születik, ABBA biztos lehetsz! A vanília és a rózsafaolaj csábítóan pézsmás illata olyan finom édes, hát hogyan is tudnál ellenállni neki? Az édes, púderes illatért fújd be vele az egész tested, kihagyva a hónalj területét. Mamma mia, hogyan is tudnál ellenállni neki?

 

Winter Garden
Testpermet
9500 Ft / 200ml

Tegyél egy sétát a virágoskertünkben, és engedd, hogy az ylang-ylang illata körbeöleljen és lecsitítsa az érzékeid. A bergamottolaj és a bezoégyanta aromája hosszan érezhető marad a bőrödön, hogy ezt a csokrot bárhová magaddal vihesd.

Sparkly Pumpkin
Testpermet
7600 Ft / 200ml

Ragyogóan tökös és felemelő! Bár a kósza, rossz szellemeket nem riasztja el, a lelked biztosan ragyogó hangulatba kerül ettől a borókabogyós, grépfrútos és lime-os finomságtól! A meleg, fűszeres jókedvért fújd be vele az egész tested, kihagyva a hónalj területét.

Space Girl
Testpermet
7600 / 200ml

Édes, játékos és nosztalgikus. Irány az édes stratoszféra! A bergamott- és a grépfrútolaj találkozása a letűnt idők emlékeit idéző cukorkás illattal valósággal csillagközi magasságokba repíti a hangulatod!

Ectoplasm
Testpermet
7600 Ft / 200ml

Ne félj, nincs semmi para ebben a szellemes permetben, sőt! A kubeba teljes természetességgel társul a mandarin és a grépfrút párosához, és együtt túlvilágian jó illatot alkotnak.

Csomagold be!
Csodás ünnepi kendőinkbe csomagolva még szebb lesz az ajándékozás.

The post Vadiúj online exkluzív Lush testpermetek appeared first on .

Tovább az eredeti cikkre: Vadiúj online exkluzív Lush testpermetek

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?