Az X Ambassadors új albumával koncertezik az Akvárium Klubban 

Az X Ambassadors új albumával koncertezik az Akvárium Klubban  olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Az X Ambassadors olyan slágerekkel tört be a toplistákra, mint az…

A teljes cikk itt olvasható:
Az X Ambassadors új albumával koncertezik az Akvárium Klubban 

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Az X Ambassadors olyan slágerekkel tört be a toplistákra, mint az Unsteady vagy a Renegades és azóta is megbízható tempóban hozzák az újabb és újabb slágereket. Pont, mint legutóbbi, Beautiful Liar c. albumukon is, amelyen a gyerekkori félelmeikbe engednek betekintést. A zenekar az elmúlt félévet aktív turnézással töltötte és végre már nekünk sem kell sokáig várnunk, hogy táncolhassunk zenéjükre: az X Ambassadors június 8-án, az Akvárium Klubban mozgatja meg hazai rajongóit. 

Az X Ambassadors 2015-ben adta ki első nagylemezét, a VHS-t, amellyel a zenekar az ithacai alt-rockosokból és a brooklyni indie-szcéna kívülállóiból a Billboard-listán szereplő zenekarrá vált. A ma már platina minősítéssel rendelkező VHS intim betekintést nyújtott Sam Nelson Harris és testvére, Casey Harris fiatalkorába. A debütáló lemez a műfajt megcáfoló “Unsteady” és “Renegades” című slágerekkel egy hároméves, globális turné-odüsszeiához, valamint egy sor rangos fesztiválfellépéshez vezetett. A VHS-t az X Ambassadors 2019-es második albuma, az ORION követte, amelyet egy hosszas headline-turné is kísért. Ezzel a lemezzel jutottak el Budapestre is 2020 márciusában, így sokaknak valószínűleg pont az X Ambassadors első budapesti koncertje volt sokáig az utolsó nemzetközi koncertélménye. 

A zenekar még 2020 márciusban Belong címen egy új EP-t is kiadott, amelyet a ’60-as és ’70-es évek soul és R&B ihangzása ihletett. Az X Ambassadors harmadik nagylemeze, a The Beautiful Liar a csapat hiper-kreatív hajlamainak legújabb és legambiciózusabb eredménye. A 2021-ben kiadott albumon szerepel a “My Own Monster” és az “Okay” is, amellyel a srácok gyerekkoruk kitalációi és félelmei előtt tisztelegnek. A formáció idén év elején egy új dalt adott ki, “forever, now” címmel. A zenekar az elmúlt időszakban sem tétlenkedett: tavaly végigturnézták az új lemezzel Észak-Amerikát, majd az Egyesült Királyságot, idén nyáron pedig végre visszatérnek Európába is, így mi is elcsíphetjük őket június 8-án, az Akvárium Klubban. 

Tovább az eredeti cikkre: Az X Ambassadors új albumával koncertezik az Akvárium Klubban 

Vélemény, hozzászólás?