Bemutatkozik a Samsung M8, az új, stílusos Smart Monitor széria

Bemutatkozik a Samsung M8, az új, stílusos Smart Monitor széria olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A Samsung bemutatja legújabb Smart Monitor sorozatát, a stílusos kialakítású modellekből…

A teljes cikk itt olvasható:
Bemutatkozik a Samsung M8, az új, stílusos Smart Monitor széria

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A Samsung bemutatja legújabb Smart Monitor sorozatát, a stílusos kialakítású modellekből álló M8 szériát. A sokoldalú M8 monitorok különleges, szupervékony Samsung formavilágban, valamint négy új színben, Fehér, Napnyugta rózsaszín, Égkék és Tavaszi zöld árnyalatokban is elérhetők. A hatékonyabb videóhívások érdekében a 32 colos, UHD felbontású Smart Monitorokon a Samsung SlimFit kamera is megtalálható. 

A 2020 novemberében bemutatott Smart Monitor termékcsaládban megtalálhatók a Samsung első olyan okoskijelzői, és amelyet a modern felhasználóknak terveztek, így egyaránt alkalmasak otthoni munkára és szórakozásra is. Az M8 több mint egy hagyományos monitor, Wi-Fi-n keresztül elérhetők vele a legnépszerűbb streamingszolgáltatók., mint például a Netflix, az Amazon Prime Video vagy az Apple TV kínálata.  

A Smart Monitor M8 különleges kialakítása biztosítja a kényelmes és hatékony használatot. A stílusos új modell szupervékony, mindössze 11,4 mm-es, az előző modellnél 75 százalékkal keskenyebb. A letisztult sík hátlap és az új színek remekül illeszkednek a legtöbb lakásba vagy irodai környezetbe.

„Olyan készüléket szerettünk volna létrehozni, amely képes alkalmazkodni a legkülönfélébb felhasználók életstílusához – mondta el Kyounghoon Kim, a Samsung vizuális kijelzők üzletágának alelnöke és dizájncsapatának vezetője. – Az M8 négy új színét a természet árnyalatai inspirálták. A tiszta, kék égbolt egy napfényes délutánon, egy túra a zöldellő erdő sűrűjében és a naplementék lenyűgöző fényei.”  

Az M8 Smart Monitorban megtalálható minden, amire a hatékony munkavégzéshez szükség lehet. Az M8 monitoron, a továbbfejlesztett Smart Hub-on keresztül PC nélkül is elvégezhetők a napi feladatok. A Workspace felületen megtalálhatók a legfontosabb munkahelyi szolgáltatások, a felhasználók innen csatlakoztathatják Windows vagy Mac számítógépüket, elérhetik az olyan megoldásokat, mint a Samsung DeX, az Apple AirPlay 2 vagy a Microsoft 365 felhőszolgáltatása és az okostelefonjuk képernyőjét is tükrözhetik az M8 monitorra. 

A Smart Monitor M8 könnyen levehető, mágneses SlimFit kamerával rendelkezik, amely zavaró vezetékek nélkül csatlakozik a monitorhoz. A SlimFit kamera arckövető és automatikus zoom funkcióval is rendelkezik, így képes gyorsan azonosítani a felhasználók arcát és automatikusan rájuk fókuszálni. A kamera követi az előadót, így tökéletes választás prezentációkhoz vagy élő streameléshez is. A monitor támogatja az olyan videóhívás megoldásokat, mint a Google Duo, ezzel lehetővé teszi, hogy a felhasználók a SlimFit kamera segítségével távolról dolgozzanak, vagy videókonferenciákon vegyenek részt.

A Smart Monitoron megtalálható a SmartThings Hub IoT központ, ahol a felhasználók vezeték nélkül csatlakoztathatják a monitorhoz az IoT eszközeiket. A SmartThings alkalmazás intuitív vezérlőpultján láthatók az M8 monitorhoz csatlakoztatott eszközök legfontosabb adatai, beleértve a kapcsolók állását és a tápellátást is, így az IoT eszközök egyszerűen nyomon követhetők az egész lakásban.

A nagy érzékenységű Far Field Voice mikrofonnak köszönhetően hangutasításokkal is vezérelhetők a Bixby vagy az Amazon Alexa asszisztensek. A Bixby használata közben a mikrofon Always On Voice funkciójával beszélgetési információk jeleníthetők meg a képernyőn, még akkor is, ha az ki volt kapcsolva.  

A monitor sokoldalú funkciói mellett a kijelző adaptív képtechnológiája a kijelző fényerejének és színhőmérsékletének automatikus beállításával is hozzájárul a kényelmes használathoz. Az M8 Állítható magasságú talppal (HAS – Height Adjustable Stand) és dönthető kialakítással érkezik, ezzel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a tökéletes pozíciót minden feladathoz, az esti filmezéshez vagy a tanuláshoz.

A Smart Monitor M8 sokoldalúságát és kijelzőtechnológiáját a CTA (Consumer Technology Association) CES Innovációs Díjjal ismerte el.

A Samsung Smart Monitor M8 Magyarországon április végétől lesz elérhető 259 000 forintos ajánlott fogyasztói ártól. 

A Samsung Smart Monitorairól további információ a https://www.samsung.com/hu/monitors/smart-monitor/ weboldalon érhető el.

Termékjellemzők

Modell M80B
Kijelző Méret 32 colos
Sík / Ívelt Sík
Képarány 16:9
Felbontás 3,840 x 2,160 (UHD)
Fényerő (átlagosan) 400 cd/㎡
HDR  Igen (HDR 10+)
Frissítési ráta 60 Hz
Válaszidő 4ms (GtG)
Kontrasztarány 3,000:1 (átlagosan)
Betekintési szög 178° (Horizontális) / 178° (Vertikális)
sRGB lefedettség 99% (átlagosan)
Színek 1.07B
Szemkímélő megoldás Szemkímélő mód / Villódzásmentes technológia
Kialakítás Szín Fehér / Napnyugta rózsaszín / Égkék / Tavaszi zöld
Talp HAS
Dönthető Igen
Csatlakoztathatóság Csatlakozók 1 micro HDMI / 2 USB-C (1Up/1Dn) *Maximum 65W töltés
Vezeték nélkül WiFi5, BT4.2
Hangszóró 2.2CH (5W x 2 magas hangszóró)
Kamera Tartozék, a dobozban (FHD kamera)
Távirányító Tartozék, a dobozban (USB-C töltés)

 

Tovább az eredeti cikkre: Bemutatkozik a Samsung M8, az új, stílusos Smart Monitor széria

Vélemény, hozzászólás?