Újra vitorlát bont Ázsiában a Royal Caribbean: itt vannak a luxushajós cég 2024-es tervei

Újra vitorlát bont Ázsiában a Royal Caribbean: itt vannak a luxushajós cég 2024-es tervei olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A Royal Caribbean International hajózási társaság Spectrum of the Seas nevű…

A teljes cikk itt olvasható:
Újra vitorlát bont Ázsiában a Royal Caribbean: itt vannak a luxushajós cég 2024-es tervei

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A Royal Caribbean International hajózási társaság Spectrum of the Seas nevű hajója Sanghajból, az Anthem of the Seas pedig Szingapúrból indul majd 2024-ben.

A Royal Caribbean International bejelentette, hogy „Ázsia legnagyobb és leginnovatívabb hajója”, a Spectrum of the Seas Sanghajból indul 2024 áprilisában. A nyaralók 4 és 5 éjszakás körutazásokon vehetnek részt, olyan népszerű japán úti célok felé, mint például Fukuoka, Okinawa, Nagaszaki, Oszaka és Tokió.

A Spectrum fedélzetén regionális ihletésű menükkel és megannyi szórakozási lehetőséggel – karaoke bár, színház, óceán feletti megfigyelőkapszula, ejtőernyőzés – várja az utasokat. A hajón van olyan exkluzív lakosztály, amely több generációs családoknak ideális, kétszintes és még belső csúszdával is rendelkezik.

Egyik másik izgalmas debütálást is tervez a cég: a hajótársaság Anthem of the Seas nevű hajója először fog Ázsiában hajózni, szingapúri indulásokkal 2024 végétől. Ez a hajó is egyedülálló a maga nemében, a SeaPlex névre keresztelt beltéri „csarnoka” – ahol focizni, de akár dodzsemezni is lehet – a legnagyobbnak számít a tengereken.

Tovább az eredeti cikkre: Újra vitorlát bont Ázsiában a Royal Caribbean: itt vannak a luxushajós cég 2024-es tervei

Vélemény, hozzászólás?