Oscar-díjra jelölték az MTV dokumentumfilmjét

Oscar-díjra jelölték az MTV dokumentumfilmjét olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Az aranyszoborra az MTV Documentary Films alkotása, az Ascension is esélyes.…

A teljes cikk itt olvasható:
Oscar-díjra jelölték az MTV dokumentumfilmjét

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Az aranyszoborra az MTV Documentary Films alkotása, az Ascension is esélyes. Ez az első alkalom, hogy a Legjobb dokumentumfilm kategóriájában jelölték az MTV produkcióját. Hogy a nagy versenyben vajon győztesként kerül-e ki, arra a március 27-i gálán derül fény.

A 2021-es filmes felhozatalban kiemelkedőnek számító Ascension korunk Kínájába kalauzolja a nézőket, ahol a progresszió és az innováció mindenek felett áll. Jessica Kingdon rendező pontosan és érzékletesen mutatja be, mit jelent egy ilyen nemzet tagjaként előrébb jutni, és mit is rejt a „kínai álom”. A világ egyik leggyorsabban fejlődő országában uralkodó hatalmas ellentmondások egyéni történetek és szemléletes látképek nyomán mutatkoznak meg.

Az Ascension már zsinórban a harmadik az MTV Documentary Films Oscar-jelölései között, viszont az első a Legjobb dokumentumfilm kategóriájában, ahol a valóságunkat bemutatót egész estés alkotásokat ismerik el. A film többek közt a Gotham Awards és a Critics’ Choice Documentary Awards átadókon is díjvárományos.

A Oscar-díjra jelölték az MTV dokumentumfilmjét bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Oscar-díjra jelölték az MTV dokumentumfilmjét

2022húsz-huszonkettőVili Robotol