Újra megnyílt a soproni Fagus Hotel

Újra megnyílt a soproni Fagus Hotel olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Augusztustól újra megnyílt Sopron egyik kedvelt szállodája, a Fagus Hotel Conference…

A teljes cikk itt olvasható:
Újra megnyílt a soproni Fagus Hotel

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Augusztustól újra megnyílt Sopron egyik kedvelt szállodája, a Fagus Hotel Conference & Spa, amely teljes felújításon esett át az elmúlt 2 évben. Az összesen 144 szobás, a Lövérek szomszédságában fekvő szálloda átalakított szobákkal, új gépészettel, felújított, modern látványvilágú belső terekkel, étteremmel, wellness- és konferenciarészleggel várja a vendégeket. Dr. Simon István, Sopron alpolgármestere gratulált a megújuláshoz, és elmondta: remélik, hogy az újranyitás után sokan kapnak kedvet ahhoz, hogy Sopronba látogassanak.

Teljes körű felújítást követően augusztustól ismét várja vendégeit Sopron legnagyobb szállodája. A Fagus Hotel majdnem két évtizede fontos szereplője a régió turizmusának: nemcsak Sopronba és a környékre látogató külföldi és belföldi turisták, fesztivállátogatók kedvelt szálláshelye, hanem a helyiek népszerű wellnessközpontja is.

Dr. Simon István, Sopron alpolgármestere az újranyitás alkalmából gratulált a gyors és minőségi megújuláshoz, és reményét fejezte ki, hogy az augusztusi nyitás után sokan kapnak kedvet ahhoz, hogy Sopronba látogassanak. Sáfrány Tamás, a Fagus Hotelt üzemeltető Adventor Hotels ügyvezető igazgatója a megújult komplexum kapcsán elmondta, hogy nemcsak felújították a hotelt, hanem új szolgáltatásokat is kínálnak az épületben. Ezek közül kiemelkedik a wellnessrészleg, mely élmény- úszó- és gyermekmedencével várja a szállóvendégeket és a soproniakat. A szaunarészlegben ötféle szaunaattrakció és egy hangulatos pihenőtér található. Belsőépítészetileg megújult a 436 négyzetméteres konferenciaterem is, amely új technikát kapott, valamint húsz fővel bővítették az étterem befogadóképességét. A szálloda 144 szobája, valamint a közösségi terek is teljesen új belsőépítészeti kialakítást kaptak a felújítás során.

A megújult Fagus Hotel számokban

  • A 144 szobás négycsillagos szálloda különleges természeti környezetben fekszik, a Lövérek szomszédságában.
  • A Fagus Hotel egyedülálló hangulatú Spa világában 6×12 méteres úszómedence, élménymedence és gyerekmedence garantálja a tökéletes felfrissülést.
  • A Szaunavilágban finn szauna, aroma szauna, jégkút, különleges fűtött ülőpad, ördögszauna, infraszauna, gőzkabin, fűtött relaxációs fekvőpad és dézsás zuhany segíti a kikapcsolódást.
  • A kulináris élményekről az Evergreen étterem és két bár gondoskodik. Az étteremben a magyar és a nemzetközi konyha ízei, valamint a helyi borvidék nyújtotta különleges borok is megkóstolhatóak.
  • A Fagus Hotel megújult konferenciatermei 50-től 436 négyzetméterig állnak rendelkezésre, a legmodernebb audiovizuális technikával felszerelve.

A Fagus Hotelt eredetileg 2003-ban építették, majd gyorsan népszerű lett a vendégek körében, és a helyiek is gyakran látogatták szaunával rendelkező wellness-részlegét. A szálloda 2016-os bezárását és tulajdonosváltást követően 2020-ban kezdődött meg az épület felújítása. Ennek során új, elegáns és modern látványvilágot kaptak a Lövérek szomszédságában fekvő, az erdőre kilátást biztosító szobái és belső terei. Felújították a wellness-részleget, új lett a szaunavilág, és megújultak a konferenciatermek is, megfelelve a legmodernebb technikai elvárásoknak. A szálloda tulajdonosa és üzemeltetője a Magyarországon kikapcsolódni vágyóknak minőségi pihenési lehetőségeket és szolgáltatásokat kínáló Adventor Hotels. A professzionális szállodaüzemeltető és ingatlanfejlesztő cég portfóliójába tartozik a Fagus Hotel mellett az idén őszre teljesen megújuló bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa, valamint a keszthelyi Hotel Sirius, amelynek átadása 2023 nyarán várható.

www.fagushotel.hu

Tovább az eredeti cikkre: Újra megnyílt a soproni Fagus Hotel

Vélemény, hozzászólás?