fbpx
William Robot'o Smith

William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Újra akcióba lendült a HotelHero

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Újra akcióba lendült a HotelHero olvasható a azutazo.hu weboldalán.

HotelHero újra: országszerte összefogtak a szállodások és közel 9 tonna ruhát…

A teljes cikk itt olvasható:
Újra akcióba lendült a HotelHero

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

HotelHero újra: országszerte összefogtak a szállodások és közel 9 tonna ruhát gyűjtöttek össze a rászorulóknak. Az adományok a Magyar Vöröskereszt munkatársainak szakértő segítségével jutnak el azokhoz, akiknek a legnagyobb szükségük van a támogatásra.

A turizmus ágazat szereplői, így azon belül is a szállodák, a járvány legelső és egyben legnagyobb gazdasági veszteseivé váltak. Ebben a kilátástalannak mondható helyzetben indult el 2020 nyarán HotelHero néven a szállodák jótékonysági kezdeményezése. Az összefogás alapítói arra vállalkoztak, hogy szabadidejükkel, szervezőkészségükkel, munkájukkal segítenek jó ügyeket – közösen, összefogva. A HotelHero kezdeményezés mögé nem sokkal ezután a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége is felsorakozott, egy külön CSR szekció megalakításával köteleződött el a jó ügyek mellett.

Az első őszi HotelHero megmozdulás (a Veni Vidi Vici Alapítvány támogatása – iskolatakarítás) sikerén felbuzdulva, a szállodák CSR közössége november elején egy országos akciót hirdetett: a cél minél több meleg téli ruha összegyűjtése volt. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének 7 régiójában összesen 20 adománygyűjtő pontot alakítottak ki fővárosi és vidéki szállodákban.

Az összefogás nem állt meg a szállodák küszöbén, már nem kizárólag saját munkatársakat, hanem partnereket, beszállítókat, üzleti ügyfeleket, sőt több helyen egész városnyi közösségeket sikerült mozgósítani Sárvártól Balatonfüredig, Egertől Bükfürdőig – hogy csak a legeredményesebb városokat említsük a 20 gyűjtőpont közül. Az országos gyűjtés során közel 9000 kg őszi-téli ruha gyűlt össze, amely a Magyar Vöröskereszt munkatársainak, önkénteseinek közreműködésével jut el a rászorulókhoz még az ünnepek előtt.

A HotelHero országos jótékonysági akciójának hivatalos lezárásaként december 10-én Anek Dóra a HotelHero projekt és az MSZÉSZ CSR szekciójának vezetője, valamint Kollin Gergely az MSZÉSZ budapesti régiójának vezetője a budapesti gyűjtőpontként szolgáló Mercure Hotel Korona szállodában adta át a budapesti szállodák által összegyűjtött közel 2000 kg adományt a Magyar Vöröskereszt munkatársainak. A helyszínen Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója köszönetét fejezte ki a szállodások támogatásáért.

A HotelHero közösség nem áll le a munkával, továbbiakban is keresik azokat a jó ügyeket, amelyek mellé odaállhatnak és azokat a kollégákat, akik szívesen csatlakoznak segítőként a HotelHero-khoz (www.hotelhero.hu).

 

Tovább az eredeti cikkre: Újra akcióba lendült a HotelHero

További cikkek

Turisztikai összefogás a Kelet-Mecsekben

Turisztikai összefogás a Kelet-Mecsekben olvasható a turizmus.com weboldalán. Mecseknádasdon egy ideje már megfogalmazódott, hogy a település húzóágazatát, a turizmust… A teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?