Újabb változás a Central női portfóliójánál

Újabb változás a Central női portfóliójánál olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Április 1-jétől a Meglepetés magazin is csatlakozik a Story és Best…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb változás a Central női portfóliójánál

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Április 1-jétől a Meglepetés magazin is csatlakozik a Story és Best magazinok tartalom-előállító szerkesztőségéhez. A Central Médiacsoport ezzel egy olyan komplex tartalmi központot kíván létrehozni, amely a női szórakoztató- és szolgáltató tartalmakra specializálódva látja majd el a három márka magazinjait szerkesztőségi tartalommal. A központ vezetője Takács Gabriella, a Story és Best magazinok jelenlegi főszerkesztője lesz.

„A pandémia érkeztével megkezdett integrációs folyamatot fejlesztjük tovább úgy, hogy a tartalmak megjelenését az eddiginél is jobban összehangoljuk mind a nyomtatott, mind a digitális felületeken. Továbbra is egyedi tartalmak jelennek majd meg a lapokban, az adott márkára jellemző karakterisztikával, de a korábbinál összehangoltabb módon, egymást még inkább kiegészítve” – nyilatkozta Lipták Tímea, magazindivízió-igazgató.

„A Best, a Story, és a story.hu médiumok esetében már jól működik a közös gondolkodás, amely a tartalmat kreatívabbá, a csapatot egységesebbé teszi. A Meglepetés magazin csatlakozásával pedig még inkább adottá válik a lehetőség arra, hogy innovatív módszereket vezessünk be a mindennapi munkafolyamatokba” – tette hozzá Takács Gabriella főszerkesztő.

Ezzel egyidejűleg távozik a kiadótól Hegedűs Noémi, aki 2007 óta vezeti a Meglepetés szerkesztőségét. Noémi közel 15 éves szakmai irányítása alatt a hetilap többször is megújult. Az 1995-ben női rejtvénylapként induló Meglepetés 2007-től vált egy korszerű női hetilappá, amely ugyan megőrizte a rejtvényes karakterét, de erős női szolgáltató rovataival, egyedi riportjaival és sztáros anyagaival mára egy igazi szolgáltató- és szórakoztató magazinná nőtte ki magát. A márka égisze alatt Noémi többféle időszakos gasztro-kiadványt is jegyzett, a Konyha&Rejtvényt és a Mentes magazint, valamint a legújabbat, a kéthavonta megjelenő Meglepetés GyorsKonyhát, amely idén januárban debütált.

A Újabb változás a Central női portfóliójánál bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Újabb változás a Central női portfóliójánál

Vélemény, hozzászólás?