Újabb török sorozat érkezik, ezúttal a Super TV2-re

Újabb török sorozat érkezik, ezúttal a Super TV2-re olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Új török sorozat indul mától a Super TV2-n, az Ártatlanok című…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb török sorozat érkezik, ezúttal a Super TV2-re

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Új török sorozat indul mától a Super TV2-n, az Ártatlanok című széria egy nehéz sorsú család életét mutatja be.

Az új török dráma főszereplője Han, a jóképű és karizmatikus üzletember, aki hazatér az Egyesült Államokból, hogy három nővérével és beteg édesapjával törődjön. Egy családi tragédia miatt mind traumáktól szenvednek, így jól jön nekik a segítség. A legnehezebb sorsú, Safiye tisztaságmániás, betegesen takarít és mosakszik, testét olykor zúzódásoktól sem kíméli. Rokonaival, szeretteivel sem érintkezik, viszont annál inkább beleszól az életükbe és ahogy régen az anyja, most ő gyötri a családot. Egyik húga, Gülben kötelességből segíti őt, másik húga Neriman látszólag teljesen normális.

Han tehát mentálisan beteg testvéreivel sötét titkokat őriz. A férfi egy nap összetalálkozik Incivel, aki a helyi rádiónál dolgozik és épp ebbe a lépcsőházba költözik nagyapjával és az öccsével. Szerelmük vajon kitart a sok megpróbáltatás és a keserű örökölt sors ellenére?

Az Ártatlanok március 28-án, hétfőn 21 órakor kezdődik a SuperTV2-n, és hétköznap esténként jelentkezik új részekkel. A sorozat 2020 szeptemberében indult Törökországban, ahol jelenleg a második évadot vetítik.

A főszerepben a hazájában igen népszerű színész, kosárlabdázó, modell Birkan Sokullu látható. A szereplőknek népszerű magyar színészek kölcsönzik a hangjukat: Dányi Krisztián, Laudon Andrea, Huszárik Kata, Csuha Lajos, Csifó Dorina, Kelemen Kata, Melis Gábor.

A Újabb török sorozat érkezik, ezúttal a Super TV2-re bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Újabb török sorozat érkezik, ezúttal a Super TV2-re

Vélemény, hozzászólás?