Újabb vidéki frekvenciákra lehet pályázni

Újabb vidéki frekvenciákra lehet pályázni olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Véglegesítette egy várpalotai és egy barcsi rádiós frekvencia pályázati felhívását a…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb vidéki frekvenciákra lehet pályázni

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Véglegesítette egy várpalotai és egy barcsi rádiós frekvencia pályázati felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa, két médiaszolgáltatóra pedig kismértékű bírságot rótt ki.

Legutóbbi ülésén a grémium véglegesítette a Várpalota 90,0 MHz és a Barcs 102,7 MHz helyi vételkörzetű rádiós frekvenciák használatára irányuló pályázati felhívásokat, amelyek július 22-től, illetve július 27-től olvashatók az NMHH honlapján.

A tanács a hatósági szerződés alapján működő, helyi és körzeti vételkörzetű médiaszolgáltatók műsorainak ellenőrzése során szabálytalanságokat tapasztalt. Egy helyi vételkörzetű kereskedelmi rádiós médiaszolgáltató műsorában megsértette a vállalt műsorstruktúrának megfelelő műsor sugárzására vonatkozó törvényi kötelezettségét – többek között kevesebb magyar zenét, nemzetiségi és hírműsort tett közzé a szerződésében vállalt mértéknél, egy televíziós médiaszolgáltató pedig az általa közvetített reklámszpot alatt nem tette közzé a kötelező korhatári-besorolást jelző piktogramot, ezzel megsértve a vonatkozó törvényi rendelkezést. A mulasztásokért a hatóság csekély mértékű bírságot szabott ki a két médiaszolgáltatóra.

A Újabb vidéki frekvenciákra lehet pályázni bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Újabb vidéki frekvenciákra lehet pályázni

Vélemény, hozzászólás?