Újabb segítség az ukrajnai háború érintettjeinek

Újabb segítség az ukrajnai háború érintettjeinek olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A K&H elítéli a katonai konfliktus minden formáját és teljes szívből…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb segítség az ukrajnai háború érintettjeinek

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A K&H elítéli a katonai konfliktus minden formáját és teljes szívből együttérez annak érintettjeivel. A pénzintézet 25 millió forint azonnali adományt nyújt öt, az ukrajnai háború érintettjeit kiemelten támogató humanitárius segélyszervezetnek, emellett dolgozói is adományozhatnak és az így összegyűlt összeget pedig megduplázza a vállalat. Ezen túlmenően 2022. március 1-től a K&H-nál a lakossági ügyfelek részére vezetett bankszámláról Ukrajnába, valamint a lakossági- illetve vállalati ügyfelek részére vezetett számláról a humanitárius segítségnyújtásban kiemelt szerepet vállaló egyes segélyszervezetek felé indított utalások banki díját is visszatéríti.

Az Ukrajnában zajló háború miatt az ENSZ legfrissebb becslése szerint eddig több mint másfél millióan hagyták el az országot. A K&H Csoport a K&H Egészséges Társadalomért Alapítványon keresztül összesen 25 millió forint azonnali támogatást nyújt öt humanitárius szervezetnek, így öt-öt millió forintot juttat:

a Magyar Vöröskeresztnek,

a Magyar Református Szeretetszolgálatnak,

a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak ,

az Ökumenikus Segélyszervezetnek és

az UNICEF-nek.

Emellett a K&H munkatársai is ajánlhatnak fel támogatást a háború miatt rászorulóknak, a befolyó összeget pedig a pénzintézet megduplázza, és eljuttatja a fenti humanitárius szervezetek részére.

A K&H az említett pénzadomány és adakozási akció elindítása mellett további segítséget ad. 2022. március 1-től a hirdetményében foglaltak szerint (https://www.kh.hu/rendkivuli-tajekoztatas) a K&H-nál lakossági ügyfelek részére vezetett bankszámláról Ukrajnába, valamint a K&H-nál lakossági, illetve vállalati ügyfelek részére vezetett számláról a humanitárius segítségnyújtásban kiemelt szerepet vállaló segélyszervezetek felé indított utalások banki díját az utalást követő naptári hónap 10. napjáig visszatéríti.

A K&H bízik abban, hogy a katonai konfliktus mielőbb megoldódik, és egy fenntartható, békés helyzet valósítható meg.

A Újabb segítség az ukrajnai háború érintettjeinek bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Újabb segítség az ukrajnai háború érintettjeinek

Vélemény, hozzászólás?