Újabb segítség a háborúban érintetteknek

Újabb segítség a háborúban érintetteknek olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Újabb segítséget nyújt az Ukrajnában zajló háborúban érintetteknek a K&H. A…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb segítség a háborúban érintetteknek

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Újabb segítséget nyújt az Ukrajnában zajló háborúban érintetteknek a K&H. A pénzintézet a hirdetményében foglaltak szerint a K&H-nál lakossági ügyfelek részére vezetett bankszámlájáról vagy privátbanki számlára Ukrajnában vagy Moldovában vezetett bankszámlára indított utalások díját ingyenesen biztosítja. A tranzakciók díjait az utalást követő hónap 10-ig visszautalja az érintetteknek. A K&H emellett pénzbeli támogatást nyújt, márciusban 25 millió forintot biztosított, azóta pedig a társaság dolgozói 2,5 millió forintot gyűjtöttek össze, ezt az összeget a K&H alapítványa megduplázza, és eljuttatja a segélyszervezeteknek.

 

Meghosszabbította az Ukrajnában zajló fegyveres konfliktus miatt márciusban bevezetett ingyenes szolgáltatását a K&H. A pénzintézet hirdetményének megfelelően augusztus végéig a K&H lakossági bankszámláiról és privátbanki számlákról Ukrajnában és Moldovában vezetett bankszámlákra történő utalás díját a tranzakciót követő hónap 10-ig visszautalja, ezzel is segítve a háború sújtotta területen élőket.

A K&H egyúttal további támogatást nyújt a márciusban biztosított 25 millió forintos adomány mellett. A pénzintézet dolgozóitól az utóbbi hónapokban 2,5 millió forint felajánlás érkezett, ezt az összeget a K&H alapítványa megduplázza.

Ennek eredményeként összesen 30 millió forintot, egyenként 6-6 millió forint támogatást folyósít a K&H öt segélyszervezetnek:

az UNICEF-nek,

a Magyar Vöröskeresztnek,

a Magyar Református Szeretetszolgálatnak,

a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak

és az Ökumenikus Segélyszervezetnek.

 

A K&H-csoport egyúttal jelezte, hogy elítéli a katonai konfliktus minden formáját és teljes szívből együtt érez annak érintettjeivel, valamint a pénzintézet valamennyi dolgozója bízik abban, hogy mielőbb véget ér a fegyveres konfliktus és békés, fenntartható helyzet alakul ki.

A Újabb segítség a háborúban érintetteknek bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Újabb segítség a háborúban érintetteknek

Vélemény, hozzászólás?