Újabb reklámokban brillírozik Thuróczy Szabolcs

Újabb reklámokban brillírozik Thuróczy Szabolcs olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A dél-koreai SUV specialista autógyártó, a SsangYong ismét Thuróczy Szabolccsal fogott…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb reklámokban brillírozik Thuróczy Szabolcs

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A dél-koreai SUV specialista autógyártó, a SsangYong ismét Thuróczy Szabolccsal fogott össze, hogy online videóikban ne csak mosolyt csaljanak az arcokra, de érzékletesen mutassák be a távolkeleti autók világát is.

A dél-koreai gyártó nem először dolgozik együtt a neves színésszel, aki filmes és színházi szerepei mellett olyan sorozatokból is ismerős lehet a hazai nézőknek, mint az Aranyélet, a Besúgó vagy a Társas játék. Előző filmjükben Thuróczy koreai nyelvtudását csillogtatta meg, most még ennél is továbbmennek, hiszen a CGI-technológiával készült háromrészes sorozatban a színész „arcát adja” a márkának. Elég csak annyit elárulnunk: meglepő élményben lesz része annak, aki a filmekre kattint.

Ahogy korábban is, a színész most is a SsangYonggal közösen fejlesztette a reklámok koncepcióját, szinte rászabták az ötleteket. „Egyáltalán nem esik nehezemre együtt gondolkodni a márkával, hiszen jelenleg is egy SsangYong Musso Granddal járok, nap mint nap használom, és nem is ez az első modellem a dél-koreai autógyártótól” – számolt be a távol keleti SUV-k iránti elköteleződéséről a színész.

„Bár az 1954-ben alapított SsangYong Dél-Korea legrégebbi autógyára, nagyon fontos, hogy minden piacon a helyi arcokkal dolgozzon együtt, és hazai kreatív potenciált mozgósítson a márka népszerűsítésére” – ismertette a márka tartalomgyártási koncepcióját Oláh Kornél country manager. A szakember hozzátette: „ez annál is fontosabb Magyarországon, mert az elsősorban széles SUV palettájáról ismert márka kiváló ár-érték arányú modelljei egyre népszerűbbek hazánkban, 2022 első felében például megduplázódott az értékesítés volumene a tavalyi évhez képest.”

A SsangYong Thuróczy Szabolccsal készült reklámfilmjeit az alábbi linkeken tekintheti meg:

Korando

Tivoli Grand

Musso Grand

A Újabb reklámokban brillírozik Thuróczy Szabolcs bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Újabb reklámokban brillírozik Thuróczy Szabolcs

Vélemény, hozzászólás?