Újabb népszerű podcastokkal erősített a Betone

Újabb népszerű podcastokkal erősített a Betone olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Áprilisban több ismert podcast műsor csatlakozott Magyarország első podcast sales house-ához,…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb népszerű podcastokkal erősített a Betone

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Áprilisban több ismert podcast műsor csatlakozott Magyarország első podcast sales house-ához, a Betone Networkhöz. A hálózat márciusban elérte a havi félmillió meghallgatást, ami az új műsorok miatt tovább fog növekedni.

A Betone Network tovább bővíti a portfóliójukban található podcast műsorok számát a minél színesebb és szélesebb hallgatói bázis elérése érdekében. A korábbi műsorok mellé áprilistól további népszerű podcastok csatlakoztak, többek között az Istenes Bence által vezetett IstenEst podcast, a Dumaszínház DumaCast podcastja, illetve A tudományos Agytágító podcast.

A sales house így tovább növeli a márciusban már havi félmilliós meghallgatási számot. A bővülés mellett fontos technikai újításokat is bevezettek áprilistól. Most már az egyes kampányok esetében lehetséges digitális eszközök típusai és a hallgató tartózkodási helye szerint célozni. A piac igényeinek megfelelően az egyes hirdetési kampányokat külön követőkódokkal is el lehet látni, így az IAB USA által akkreditált hivatalos mérési adatokat valós időben követhetik az ügynökségek vagy hirdetők.

“Tavaly egy olyan podcast piacot képzeltünk el, ahol a minőségi tartalom megtalálja az igényes hallgatókat. Ehhez pedig olyan hirdetők tudnak csatlakozni akiknek fontos az elérés hatékonysága. A kitűzött havi 1 000 000 meghallgatáshoz most még közelebb kerültünk. Büszkék vagyunk azokra a podcasterekre, akik a mi csapatunkat erősítik. Nem állunk meg a műsoraikba érkező hirdetések kiszolgálásnál. Fontos, hogy a műsorgyártók érdekeit is képviseljük, hiszen csak így jöhet létre egy fenntartható podcast médiapiac” – mondta el Hampuk Richárd, a Betone Network ügyvezetője.

A sales house az értékesítés mellett rengeteg energiát szentel az edukációra a csapaton belül és azon kívül is. Ennek is köszönhetően jöhetett létre az első hazai nagyszabású host-read-ad kampány, aminek keretében 12 podcaster, személyes hangvételű dinamikus hirdetését futtatták egyszerre.

A Újabb népszerű podcastokkal erősített a Betone bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Újabb népszerű podcastokkal erősített a Betone

Vélemény, hozzászólás?