Kategóriák
Friss hírek

Újabb filmes díjátadó került későbbre

Újabb filmes díjátadó került későbbre olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Két hónappal elhalasztották, és 2021. március 14-re tűzték ki a hollywoodi…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb filmes díjátadó került későbbre

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Két hónappal elhalasztották, és 2021. március 14-re tűzték ki a hollywoodi színészcéh (SAG) díjátadó gáláját a The Hollywood Reporter értesülése szerint. A színészcéh eredetileg január 24-én akarta megrendezni a díjátadót, de a koronavírus-járvány miatt a halasztás mellett döntöttek.
A dátum megváltoztatásával egyidejűleg a nevezési feltételek is módosultak, két hónappal meghosszabbították a pályázás időszakát – írja a lap beszámolója alapján az MTI. A SAG díjainak jelöltjeire január 11. és február 1. között lehet majd szavazni, a jelöltek listáját február 4-én hozzák nyilvánosságra. A győztesekről folyó szavazás február 10. és március 10. között zajlik majd. A legjobb filmes és televíziós alakításokat díjazó ceremóniát pedig március 14-én, vasárnap tartják meg.
Tavaly a Los Angeles-i Shine Auditóriumban rendezték meg a díjátadót. A győztesek között szerepeltek az Élősködők színészei, a Joker főszerepét alakító Joaquin Phoenix, és Renée Zellweger is a Judy címszerepéért.
Az amerikai filmakadémia már szintén elhalasztotta 93. díjátadó gáláját, és a brit filmakadémia is későbbi időpontot tűzött ki a járvány miatt. Az Oscar-díjakat április 25-én adják át, a BAFTA-díjakat pedig április 11-én.

Tovább az eredeti cikkre: Újabb filmes díjátadó került későbbre

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?