Újabb csúcskategóriás mobil érkezik

Újabb csúcskategóriás mobil érkezik olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A HONOR globális technológiai márka Magyarországon is bemutatta vadonatúj prémium termékcsaládjának…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb csúcskategóriás mobil érkezik

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A HONOR globális technológiai márka Magyarországon is bemutatta vadonatúj prémium termékcsaládjának legújabb tagját, a HONOR Magic4 Pro csúcskészüléket, valamint a vadonatúj HONOR Watch GS 3 okosórát, és a rendkívüli akkumulátorteljesítményű HONOR X7 készüléket.

„A HONOR-nál mindig azt kérdezzük magunktól, hogyan oldjuk meg az eszközökkel kapcsolatban felmerülő fájó pontokat, hogy a legjobb termékélményt nyújtsuk a felhasználóknak. A prémium kategóriás HONOR Magic sorozatunk felvonultatja innovatív technológiáinkat, és tanúbizonysága annak, hogy képesek vagyunk folyamatosan megkérdőjelezni az iparági viszonyítási pontokat” – mondta George Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója.

A HONOR Magic4 Pro készülék forradalmian új csúcstechnológiával büszkélkedhet, áttörést hozva az okostelefonok között a dizájn, a kijelző, a fotózás, a videózás, a teljesítmény és az adatvédelem terén, varázslatos élményt nyújt a felhasználóknak. Az előző generációhoz képest a HONOR Magic4 Pro 20%-kal növeli a CPU teljesítményét, 30%-kal a GPU teljesítményét és 300%-kal az AI képességeit. 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel van felszerelve, így a felhasználók zökkenőmentes és stabil teljesítményt élvezhetnek. A HONOR Magic4 Pro előrendelési ajánlata 2022. május 23-tól elérhető, melynek keretein belül minden okostelefon mellé egy HONOR Watch GS 3 okosóra is jár. Az előrendelési akció 2022. június 6-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. A HONOR Magic4 Pro 469 990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron lesz elérhető június 7-től a hazai kiskereskedelmi forgalomban.

A HONOR Watch GS 3 okosórát a hagyományos mechanikus órák ihlették. Az elegáns és stílusos dizájnt sugárzó, minőségi anyagok, például 316L rozsdamentes acél felhasználásával készült órát úgy tervezték, hogy egész nap kényelmesen viselhető legyen. Több mint 100 edzésmódot támogat, pontos útvonal-követési képességekkel rendelkezik, és több algoritmus kombinációjának segítségével jelentősen javítja a pulzusmérő funkció pontosságát. A HONOR Watch GS 3 az értékesítés kezdetekor éjfekete színben lesz elérhető, 2022. május 23-tól kerül kiskereskedelmi forgalomba 89 990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron.

A HONOR X7 okostelefon egy ultranagy teljesítményű, 5000mAh akkumulátorral teszi lehetővé a hosszantartó online kapcsolódást, lenyűgöző kijelzővel és egy sor innovatív HONOR technológiai megoldással rendelkezik kedvező áron. A Qualcomm Snapdragon 680 mobil platformmal működő HONOR X7-et úgy tervezték, hogy kiváló teljesítményt és maximális üzemidőt biztosítson. A Google Mobile Services (GMS) Android 11 operációs rendszerrel futó készülék május 23-tól elérhető a kereskedelmi partnereknél 84 990 Ft-os ajánlott bruttó fogyasztói áron, valamint a Yettel kínálatában.

A Újabb csúcskategóriás mobil érkezik bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Újabb csúcskategóriás mobil érkezik

Vélemény, hozzászólás?