Új vezetővel folytatja a Kantar Hungary

Új vezetővel folytatja a Kantar Hungary olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Több mint három évtizedes karrier után júliustól nyugdíjba vonul Karády Mariann…

A teljes cikk itt olvasható:
Új vezetővel folytatja a Kantar Hungary

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Több mint három évtizedes karrier után júliustól nyugdíjba vonul Karády Mariann a Kantar Hungary Kft. ügyvezetője. Utódja a cégcsoporttól, piackutatási területről érkező Virágh Miklós, akivel április óta már közösen irányítják a munkát a vállalatnál.

„Férjemmel alapítottuk a jelenlegi cég jogelődjét 1991-ben és több kollégával azóta is folyamatosan együtt dolgozunk. Reklámfigyeléssel, reklámköltés méréssel foglalkozni igazán újdonságnak számított akkoriban Magyarországon. Bár rengeteg változást éltünk meg – nagyon sokat bővült, fejlődött a cég és ma már automata felismerőszoftverek és mesterséges intelligencia is támogatja a munkánkat – úgy érzem a családias hangulat és munkatársaink szakmai elkötelezettsége semmit nem változott. Fontos volt számomra, hogy olyan vezető kerüljön a Kantar élére, aki megőrzi a cég értékeit és kiegészíti újakkal. Miklós, aki a cégcsoport piackutató divíziójának éléről érkezett hozzánk, és már április óta közösen dolgoztunk a feladatok gördülékeny átadásán, ilyen vezető” – mondta el Karády Mariann a váltás kapcsán.

 

„Nagyon komoly elismerésnek és egyben felelősségnek tekintem az ügyvezetői poszt átvételét Marianntól, akitől rengeteg támogatást kaptam és nagyon sokat tanultam az elmúlt hónapok alatt úgy szakmailag, mint emberileg. Meghatározó élmény volt számomra ahogy április óta együtt dolgozhattunk és örülök neki, hogy a továbbiakban is számíthatunk a szakértelmére, mint tanácsadó. Egyszerre vagyok nagyon könnyű és nagyon nehéz helyzetben. Remek kondícióban levő csapatot és céget vettem át, ugyanakkor értelemszerűen további előrelépést tűztünk ki célul és ezt várja el a Kantar nemzetközi vezetése is. A megkezdett digitális fejlesztések továbbvitele, a csapat további erősítése, az egyre újabb ügyféligények magas színvonalú kiszolgálása jelentik a közeljövő legfontosabb prioritásait. Szeretném ötvözni, amit az elmúlt 20 év alatt piackutatóként és tanácsadóként megtanultam azzal, ami az új munkatársaim fejében van. A „gépháztető” alatt több újdonságon is dolgozunk már, az a célunk, hogy ezeket a fejlesztéseket a következő hónapokban az ügyfeleink számára is elérhetővé tegyük” – nyilatkozott a stafétát átvevő cégvezető.

A Új vezetővel folytatja a Kantar Hungary bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új vezetővel folytatja a Kantar Hungary

Vélemény, hozzászólás?